Εκλογές 2015: Τρεις προϋποθέσεις θέτει ο Θεοδωράκης για να συμμετέχει το Ποτάμι σε συγκυβέρνηση

ΑΘΗΝΑ - ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ "ΠΟΤΑΜΙΟΥ" ΣΤΑΥ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "ΦΩΚΙΑΝΟΥ"
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
ΑΘΗΝΑ - ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ "ΠΟΤΑΜΙΟΥ" ΣΤΑΥ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "ΦΩΚΙΑΝΟΥ" (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Με την κεντρική του προεκλογική ομιλία στο γυμναστήριο Φωκιανός, ο Σταύρος Θεοδωράκης έκλεισε την περιοδεία του και έθεσε τους όρους του κόμματος για να μπει σε συγκυβέρνηση

Τρεις προϋποθέσεις - στόχους για την συμμετοχή του Ποταμιού στην κυβέρνηση έθεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του στο γυμναστήριο Φωκιανός, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο.

Πρώτον ένα σχέδιο ανάπτυξης για να υπάρχουν δουλειές. «Ετοιμάζω ένα δώρο για τον νικητή, μια ταμπέλα για το γραφείο του που θα γράφει 100.000 θέσεις εργασίας κάθε χρόνο» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Δεύτερη προϋπόθεση έθεσε την σύγκρουση με τη διαφθορά σε όλα τα επίπεδα και ως τρίτη την επανάσταση στην Παιδεία, με δημιουργία πρότυπων σχολείων στις φτωχές περιοχές και σύγχρονα πανεπιστήμια.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι κόκκινη γραμμή για το Ποτάμι είναι η ανοικτή διακυβέρνηση προτείνοντας όλες οι θέσεις ευθύνης στην κρατική μηχανή να γίνουν με ανοικτή προκήρυξη και διαγωνισμό.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επανέλαβε ότι διεκδικεί το 10% ή τριάντα έδρες για να αλλάξουνε τα πάντα χωρίς να γκρεμίσουμε την χώρα. Δεν είμαστε δεκανίκι κανενός συμπλήρωσε και υπογράμμισε ότι δεν θα πρέπει να οδηγηθεί σε δεύτερες εκλογές καλώντας τα κόμματα με ευρωπαϊκό προσανατολισμό που στήριξαν την συμφωνία να συμφωνήσουν στην συγκρότηση μιας κυβέρνησης με προσανατολισμό τριετίας.

Πηγή: ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σταύρος Θεοδωράκης, Ποτάμι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εκλογές 2015: Τσίπρας κατά της αποχής, βλέπει αλλαγή συσχετισμών σε Ευρώπη

Εκλογές 2015: Κωνσταντοπούλου: Θα το σκεφτώ να βάλω για πρόεδρος της ΛΑ.Ε

Λαφαζάνης: Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και η Λαϊκή Ενότητα πηγαίνει γερά

Εκλογές 2015: Ο Καμμένος προβλέπει νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με έξι μονάδες

SHARE:

24Media Network