Εκλογές 2019: Ικανοποίηση στο ΚΙΝΑΛ για το αποτέλεσμα

Εκλογές 2019: Ικανοποίηση στο ΚΙΝΑΛ για το αποτέλεσμα
Κίνημα Αλλαγής Eurokinissi

"Δύσκολη η μάχη σε δύσκολες συνθήκες κι αντέξαμε", είπε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης μετά την εκτίμηση του υπουργείου Εσωτερικών.

Ικανοποίηση εκφράζεται στη Χαριλάου Τρικούπη από τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών μετά την εκτίμηση του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι οι «πολίτες ψήφισαν να φύγει ο κ. Τσίπρας και να μην υπάρξει αστάθεια στη χώρα».

Τόνισε ότι η Δεξιά επιστρέφει με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι η μάχη ήταν δύσκολη για το Κίνημα Αλλαγής και σε δύσκολες συνθήκες άντεξε.

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε ότι η κ. Γεννηματά πρόκειται να αναλάβει πρωτοβουλίες για να χαραχθεί νέα γραμμή στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται με δεδομένη την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης επεσήμανε ότι η δέσμευση για υπεύθυνη αντιπολίτευση από το ΚΙΝΑΛ παραμένει επιδιώκοντας να είναι το αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές και για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων.

Παρακολουθείστε όλες τις εξελίξεις μέσω της Live blogging πλατφόρμας του News 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα