"Επιστράτευση Καραμανλή": Μετά από χρόνια σιωπής ζητά να στηριχθεί η Ν.Δ στις ευρωεκλογές

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο συνέδριο του κόμματος , Αθήνα  Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010. Διεξάγεται στο γήπεδο του Τάε Κβο ντό το 8ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.
Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΠΕ

Τι αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός σε όσους του εύχονται από το πρωί για την ονομαστική του εορτή

Μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές, στέλνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, όχι μέσω δήλωσης, αλλά με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

της Βίκυς Σαμαρά

«Να στηρίξουμε την παράταξή μας. Όσο ισχυρότερη η Ν.Δ, τόσο περισσότερο διασφαλίζεται η αναγκαία για τον τόπο πολιτική σταθερότητα», είναι η φράση που επαναλαμβάνει ο κ.Καραμανλής στα εκατοντάδες στελέχη και ψηφοφόρους της Ν.Δ που του εύχονται από το πρωί στο πολιτικό του γραφείο. 

Μία δήλωση στήριξης του κ.Καραμανλή, όπως το 2012, αναμενόταν και ήταν η προσδοκία του Μαξίμου. Ενδιαφέρον έχει ωστόσο το γεγονός πως ο πρώην πρωθυπουργός μιλάει για την παράταξη και όχι για πρόσωπα, αναφέρεται στην πολιτική σταθερότητα, αλλά χωρίς επιθέσεις κατά του πολιτικού αντιπάλου. 

Η ενότητα της κεντροδεξιάς παράταξης με επίκεντρο τον καραμανλισμό ήταν και το στίγμα που αποδόθηκε εφέτος στο ετήσιο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, που έλαβε λόγω και της προεκλογικής περιόδου κατόπιν αιτήματος του Μαξίμου χαρακτήρα ανοιχτής εκδήλωσης και όπου βρέθηκαν πλάι- πλάι ο Αντώνης Σαμαράς, ο Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη, αν και δεν επιδιώχθηκε από καμία πλευρά να υπάρξει συνάντηση του νυν με τον πρώην πρωθυπουργό. 

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

SHARE:

24Media Network