Ευρωεκλογές 2019: Το νέο σποτ του ΚΙΝΑΛ κατά της Χρυσής Αυγής

Ευρωεκλογές 2019: Το νέο σποτ του ΚΙΝΑΛ κατά της Χρυσής Αυγής

Το μήνυμα που θέλει να περάσει το Κίνημα Αλλαγής, ειδικά στους νέους ψηφοφόρους, είναι ότι θα πρέπει να δώσουν τέλος στην προσπάθεια του ρατσισμού να μπει στην πολιτική μας ζωή.

Το Κίνημα Αλλαγής έδωσε ένα νέο σποτ ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών στην Αυτοδιοίκηση. Με σύνθημα «Block στους νεοναζί. Tάπωσε τους ρατσιστές!» το σποτ του ΚΙΝΑΛ αρχίζει δείχνοντας πλάνα από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής και καταλήγει με το σύνθημα «κομμένη η πλάκα, πάω να ψηφίσω, στέλνω μήνυμα, Κίνημα Αλλαγής».

Κυρίαρχο στοιχείο στο νέο σποτ είναι ένα μπλοκ από αναμέτρηση μπάσκετ (κοινώς «τάπα»), και αυτό διότι το μήνυμα που θέλει να περάσει το Κίνημα Αλλαγής, ειδικά δε στους νέους ψηφοφόρους, είναι ότι θα πρέπει να δώσουν τέλος στην προσπάθεια του ρατσισμού να μπει στην πολιτική μας ζωή.

Το σποτ ξεκινά με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής να λέει «σκάσε ρε!» μέσα στη Βουλή, έχει εικόνες από τάγματα εφόδου, τον Ηλία Κασιδιάρη να φτύνει τις κάμερες και περιλαμβάνει εικόνες από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Δείτε το σποτ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ευρωεκλογές 2019, Εκλογές 2019, Κίνημα Αλλαγής, Χρυσή Αυγή
SHARE:

24Media Network