Γεωργιάδης: “Αν δεν υπήρχε η ρύθμιση Βορίδη, σήμερα στη Βουλή θα ήταν ο Κασιδιάρης”

Γεωργιάδης: “Αν δεν υπήρχε η ρύθμιση Βορίδη, σήμερα στη Βουλή θα ήταν ο Κασιδιάρης”
INTIME

Αποτελεσματική χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης τη ρύθμιση του Μάκη Βορίδη για το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη, παρά το γεγονός ότι εισήλθαν στη Βουλή μορφώματα που είχαν την πλήρη στήριξή του.

Την είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή κλήθηκε να σχολιάσει ο Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του εμφάνιση, την οποία και δεν συσχέτισε με τον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθύνθηκε στην Έφη Αχτσιόγλου, λέγοντας ότι κάνει λάθος και πως “η ρύθμιση δούλεψε πάρα πολύ καλά”.

“Εάν δεν υπήρχε η ρύθμιση Βορίδη, σήμερα στη Βουλή θα ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης. Σήμερα στη Βουλή δεν είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης” και στο σημείο αυτό ο δημοσιογράφος τόνισε το προφανές: “Είναι δια αντιπροσώπου”, με εκείνον να απαντάει ότι “δεν είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης”.

“Εμείς δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε -και δεν θα ήταν και σωστό- σε κάποιον να ψηφίσει, δημοκρατία έχουμε. Εμείς βάλαλε έναν νόμο που απέκλειε τον Κασιδιάρη και όποιον έχει προβλήματα με τη δικαιοσύνη. Στην επισήμανση της κ. Αχτσιόγλου ότι (οι Σπαρτιάτες) του ζήτησαν ενδεχόμενως… τι ενδεχομένως; Αφού οι Σπαρτιάτες δεν έχουν κάνει καμία δήλωση”, πρόσθεσε ο κ Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα