Γερουλάνος: Ζήτησα να μπω σε μη εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ

Ο Παύλος Γερουλάνος
Ο Παύλος Γερουλάνος EUROKINISSI

Ο Παύλος Γερουλάνος διευκρινίζει με δήλωσή του ότι θα τηρήσει τη δέσμευσή του ότι θα παραμείνει στον δήμο Αθηναίων, «τιμώντας τους Αθηναίους και τις Αθηναίες που επέλεξαν να στηρίξουν με την ψήφο τους τον συνδυασμό ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ».

«Ζήτησα από την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής να μπω σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ώστε να δώσω σε όλη την Ελλάδα την πολιτική μάχη για τη νίκη των ιδεών μας και για ένα λυτρωτικό αποτέλεσμα για τους ανθρώπους που στηρίζουν τα όνειρά τους στις ιδέες του προοδευτικού χώρου. Ανεξάρτητα από την όποια απόφαση και εάν πάρει η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, την οποία θα σεβαστώ απόλυτα, δηλώνω παρών και σε αυτήν την πολιτική, ιδεολογική και εκλογική μάχη αλλά και στις μάχες που θα δοθούν μετά τις εκλογές».

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του, ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος διευκρινίζει ότι θα τηρήσει τη δέσμευσή του ότι θα παραμείνει στον δήμο Αθηναίων, «τιμώντας τους Αθηναίους και τις Αθηναίες που θα επιλέξουν να στηρίξουν με την ψήφο τους τον συνδυασμό ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ».

«Βρισκόμαστε για μια ακόμη μία φορά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Η πολιτική αποτυχία του Αλέξη Τσίπρα, τόσο στην κυβερνητική διαχείριση, όσο και στις όποιες διαδικασίες ανασυγκρότησης του προοδευτικού χώρου επιχείρησε, δημιουργεί την ανάγκη και την υποχρέωση σε όλους εμάς, που πιστεύουμε στην πολιτική ως δύναμη δημιουργίας, να δηλώσουμε παρών σε αυτή τη μάχη για την ενίσχυση του χώρου μας», επισημαίνει μεταξύ αλλων ο κ. Γερουλάνος.

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής, Εθνικές Εκλογές 2019, Δημοτικές Εκλογές
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φώφη Γεννηματά: Δεν είναι επιλογή μου η ρήξη - Πολιτικά τα κριτήρια για το Επικρατείας

Σκουρλέτης: Το ΚΙΝΑΛ χρειάζεται επαναπροσδιορισμό

Καρύδης για ρήξη Γεννηματά - Βενιζέλου: "Λάθος χειρισμοί, σε ακατάλληλο χρόνο"

Βενιζέλος: Δεν με θέλουν στο ΚΙΝΑΛ - Έγινε επιλογή αυτοχειρίας της παράταξης

SHARE:

24Media Network