Η 2η μάχη των περιφερειών: Μητσοτάκης με Πατούλη, Κράτσα, Φαρμάκη, Σπανό

Συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκη με υποψήφιους Περιφερειάρχες. Στη φωτό, με τον κ. Πατούλη
Συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκη με υποψήφιους Περιφερειάρχες. Στη φωτό, με τον κ. Πατούλη EUROKINISSI

Την τεράστια σημασία που αποδίδει στο ρόλο των περιφερειών στην Ελλάδα της επόμενης μέρας υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη συνάντηση που είχε με τέσσερις υποψήφιους περιφερειάρχες ενόψει του β γύρου των περιφερειακών.

“Ο ρόλος των Περιφερειών είναι καθοριστικός στην Ελλάδα της επόμενης μέρας και γι αυτό δίνω πολύ μεγάλη σημασία να εκλεγούν άνθρωποι που πιστεύουν στο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ”. Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε σήμερα με τέσσερις υποψήφιους περιφερειάρχες υποστηριζόμενους από τη Νέα Δημοκρατία, ενόψει και του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Πρόκειται για τον Γιώργο Πατούλη, υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, την Ρόδη Κράτσα, υποψήφια Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και τη νεότερη γενιά των στελεχών της ΝΔ που δοκιμάζονται για πρώτη για ένα τέτοιο αξίωμα και επικράτησαν όλων των αντιπάλων τους στο πρώτο γύρο: τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη και ο υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, αφού συνεχάρη τους τέσσερις υποψήφιους Περιφερειάρχες, τους εξέφρασε την πλήρη στήριξή του ενόψει του δεύτερου γύρου της προσεχούς Κυριακής, και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι και οι τέσσερις θα κερδίσουν τις περιφέρειες που διεκδικούν. Παράλληλα δε, τόνισε τη μεγάλη σημασία που προσδίδει στη συνεργασία μαζί τους για την υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδίου της ΝΔ, με τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών στις εθνικές εκλογές τις οποίες εξαναγκάστηκε να προκηρύξει ο κ. Τσίπρας μετά την ήττα του κόμματός του.

Σημειώνεται, τέλος, ότι βάσει των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων της περασμένης Κυριακής, πέντε περιφερειάρχες που στηρίζει η ΝΔ έχουν ήδη εκλεγεί με ποσοστά άνω του 50% από τον πρώτο γύρο, ενώ από τις επτά περιφέρειες στις οποίες θα διεξαχθεί επαναληπτικός γύρος, η ΝΔ έχει ήδη το προβάδισμα στις έξι.

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Εθνικές Εκλογές 2019, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Περιφερειακές Εκλογές
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νίκος Ανδρουλάκης: Μόνο με μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχή σε κυβέρνηση

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε εξ αριστερών προς τα δεξιά και η ΝΔ δεν κέρδισε ακόμη

Επιμένει η ΝΔ: Ο Τσίπρας να μην αλλάξει προεκλογικά την ηγεσία της Δικαιοσύνης

Χωρίς κάμερες και βουλευτές το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Βαρουφάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έστρωσε το χάλι στη Νέα Δημοκρατία

SHARE:

24Media Network