Καμίνης: Στόχος να γίνει το ΚΙΝΑΛ κυρίαρχο στην Κεντροαριστερά - Να κρατηθεί στη τρίτη θέση

O Γιώργος Καμίνης
O Γιώργος Καμίνης EUROKINISSI

"Μετά τις εκλογές όλοι γυρνάμε σελίδα" είπε επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΚΙΝΑΛ όταν ρωτήθηκε για τις μετεκλογικές συνεργασίες.

«Μεγάλο στοίχημα να γίνει το Κίνημα Αλλαγής κυρίαρχο στον χώρο της Κεντροαριστεράς και να κρατηθεί στην τρίτη θέση» ενόψει των εθνικών εκλογών, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Κέντρο Ελέγχου" με τους Έλλη Τριανταφύλλου, Μάνο Χωριανόπουλο και Γιώργο Καρελιά ο Γιώργος Καμίνης.

Ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι η επιλογή που έκανε η Φώφη Γεννηματά σηματοδοτεί ένα άνοιγμα ευρύτερο και σε άλλες δυνάμεις ενώ δε θέλησε να σχολιάσει τη ρήξη που έχει προκύψει ανάμεσα στη Χαριλάου Τρικούπη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Μετά τις εκλογές όλοι γυρνάμε σελίδα» είπε όταν ρωτήθηκε για τις μετεκλογικές συνεργασίες, τονίζοντας ωστόσο ότι η ερώτηση αυτή τίθεται μόνο στο ΚΙΝΑΛ.

ADVERTISING

Για το ενδεχόμενο μη αυτοδυναμίας απάντησε “εμείς έχουμε χαράξει μια αυτόνομη πορεία. Θα περιμένουμε την ετυμηγορία και θα πάρουμε τις αποφάσεις με υψηλό αίσθημα εθνικής ευθύνης.

Τέλος χαρακτήρισε πολιτικό ολίσθημα τις τροπολογίες και τις μετατάξεις των τελευταίων ημερών γιατί -όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία με το αίτημα της κάθαρσης. Κατά τον ίδιο η συμπεριφορά αυτή προκαλεί στην καλύτερη περίπτωση απάθεια στους πολίτες όπως απέδειξε και η συμμετοχή στις ευρωκάλπες ενώ στη χειρότερη ενισχύει τα άκρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιώργος Καμίνης, Κίνημα Αλλαγής, Εθνικές Εκλογές 2019, Εκλογές 2019, Περιφερειακές Εκλογές
SHARE:

24Media Network