Καμμένος σε Πικραμμένο: "Να καταγγελθεί το μνημόνιο"

Συνάντηση του πρωθυπουργού Π. Πικραμμένου με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, Δευτέρα 21 Μαΐου 2012. (EUROKINISSI / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
Χαμογελαστός ο Πάνος Καμμένος στον πρωθυπουργό EUROKINISSI

Διαβάστε τι δήλωσε για τα Σκόπια ο Πάνος Καμμένος στη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό (vid)

"Οι εταίροι μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση απαιτείται να αντιληφθούν ότι πρέπει να λειτουργήσουν ως εταίροι απέναντι στην Ελλάδα και όχι ως εκπρόσωποι των τραπεζών", είπε ο πρόεδρος του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μετά τη συνάντησή του με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο, το πρωί της Δευτέρας (21/05), στη Βουλή.

Ο κ. Καμμένος στη δήλωσή του επανέλαβε τη θέση του για καταγγελία του Μνημονίου και τόνισε ότι ενημερώθηκε εκτενώς απο τον πρωθυπουργό για εσωτερικά θέματα, αλλά και για διεθνή ζητήματα, όπως και για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Χαρακτήρισε θετικά τα πρώτα νέα απο την επικείμενη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, ενώ ανέφερε ότι υπήρξαν "προκλητικές δηλώσεις απο τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Νταβούτογλου" και παρέπεμψε στα όσα είπε ο Τούρκος υπΕξ για τη στήριξη της χώρας του προς την ΠΓΔΜ, καθώς και για το ότι αισθάνεται "Μακεδόνας".

"Υπάρχει μια πίεση στη χώρα μας και η απάντηση θα πρέπει να είναι η εθνική ομοψυχία. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να είναι δυνατή η χώρα στο εξωτερικό" είπε ο κ. Καμμένος.

Τόνισε επίσης ότι οι εταίροι μας στην Ευρώπη "έχουν την υποχρέωση να βοηθήσουν τη χώρα μας και όχι να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα εκείνων που διαμεσολαβούν μεταξύ ΕΚΤ και Ελλάδος" ενώ ανέφερε ότι χρειάζονται κονδύλια για ανάπτυξη. Εξέφρασε τη στήριξή του στον πρωθυπουργό και είπε οτι το κόμμα του επιμένει ότι είναι σαφές "πως το Μνημόνο οδηγεί σε αδιέξοδο τις Ελληνίδες και Ελληνες. Η καταγγελία του Μνημονίου πρέπει να γίνει άμεσα, και η κατάσταση της χώρας δεν επιτρέπει να συνεχιζουμε σε αυτήν τη ρότα" είπε ο κ. Καμμένος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καμμένος Πικραμμένος

SHARE:

24Media Network