Καραμπελιάς: Από την Ομόνοια έως τα Πατήσια η Αθήνα έχει μεταβληθεί σε γκέτο

Καραμπελιάς: Από την Ομόνοια έως τα Πατήσια η Αθήνα έχει μεταβληθεί σε γκέτο
Ο Γιώργος Καραμπελιάς Eurokinissi

Ο κ. Καραμπελιάς ζητά την επιστροφή των παράνομων μεταναστών στις χώρες τους αλλά και την άσκηση έντονης πίεσης στις ευρωπαϊκές χώρες. Ο κ. Καμίνης "διόγκωσε το πρόβλημα", δήλωσε.

Για την γκετοποίηση του κέντρου, τον κίνδυνο της Χρυσής Αυγής και το πρόβλημα του Airbnb μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Πρωινό Τανγκό” των Αντώνη Φουρλή και Στέλλας Γκαντώνα ο Γιώργος Καραμπελιάς, συγγραφέας και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τον συνδυασμό «Αθήνα για την Ελλάδα».

«Από την Ομόνοια έως τα Πατήσια η Αθήνα έχει μεταβληθεί σε γκέτο. Αυτό δεν συζητείται και έτσι το καπηλεύεται η Χρυσή Αυγή, με κίνδυνο να πάρει υψηλά ποσοστά ο Ηλίας Κασιδιάρης» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, δεν υπήρξε ισόρροπη κατανομή των μεταναστών σε όλη την περιφέρεια για να μην γίνει γκέτο μια περιοχή των Αθηνών και το πρόβλημα της μετανάστευσης -κατά τον ίδιο- έγινε ανεξέλεγκτο. Ο κ. Καραμπελιάς ζήτησε την επιστροφή των παράνομων μεταναστών στις χώρες τους αλλά και την άσκηση έντονης πίεσης στις ευρωπαϊκές χώρες.

«Ο κ. Καμίνης οργάνωσε απλώς την εγκατάσταση των μεταναστών στην Αθήνα, δηλαδή ο Δήμος διόγκωσε το πρόβλημα» υπογράμμισε.

Σε σχέση με το Airbnb μίλησε για την είσοδο μεγάλων συμφερόντων που αγοράζουν σωρηδόν στην Αθήνα και μεταβάλλουν τα κτίρια σε παράνομα ξενοδοχεία, με αποτέλεσμα να εκτοξεύονται τα ενοίκια και να διώχνονται οι κάτοικοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα