Κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ //EUROKINISSI--ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ //EUROKINISSI--ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ EUROKINISSI

Αντίθετος στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ, δηλώνει ο Γ. Κουμουτσάκος. Γιατί υποστηρίζει ότι πρέπει να μείνει κάτω από την ομπρέλα της Πολιτείας

Κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ τάχθηκε σε ομιλία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ.Γιώργος Κουμουτσάκος απευθυνόμενος σε εργαζομένους του οργανισμού, κατά την εκεί επίσκεψή του εκεί την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η ΕΥΔΑΠ είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση, που παράγει κοινωνικό έργο, αξιοποιώντας ένα κοινωνικό αγαθό υψίστης σημασίας.

Πιστεύουμε στην ιδιωτική πρωτοβουλία και την επιχειρηματικότητα. Υπάρχει, όμως, ένας πολύ σκληρός πυρήνας κοινωνικής προσφοράς, όπως αυτή που προσφέρει η ΕΥΔΑΠ, και αυτός πρέπει να μείνει κάτω από την ομπρέλα της Πολιτείας».

Πριν την επίσκεψη στην ΕΥΔΑΠ, ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος είχε επισκεφθεί το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), όπου συναντήθηκε με τη Διοίκηση και τους εργαζομένους.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης έγινε κοινωνός της υπερπροσπάθειας που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι  - παρά την υποστελέχωση- ώστε να μπορεί το ΕΚΑΒ να ανταπεξέλθει στις καθημερινές ανάγκες του Συστήματος.

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους ιδιαίτερα μάλιστα για την επιτυχή ανταπόκριση του ΕΚΑΒ στην περίοδο διαθεσιμότητας των οδηγών ασθενοφόρων των νοσοκομείων. Το αποτέλεσμα αυτό επετεύχθη χάρις στον άρτιο επιχειρησιακό σχεδιασμό και το φιλότιμο των εργαζομένων»,  επεσήμανε  χαρακτηριστικά ο κος Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης επισκέφθηκε επίσης το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ.Γεννηματάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Υποψήφιοι, Περιφερειακές Εκλογές
SHARE: