ΚΚΕ: Πήραμε το έγγραφο Καμμένου με πρόταση για κυβέρνηση συνεργασίας

ΚΚΕ: Πήραμε το έγγραφο Καμμένου με πρόταση για κυβέρνηση συνεργασίας

Δήλωση - σοκ έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Μάκης Μαΐλης του ΚΚΕ, διαψεύδοντας τον Πάνο Καμμένο. Θρίλερ με το έγγραφο για κυβέρνηση συνεργασίας από τον επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνω

Νέα τροπή στην υπόθεση non paper του Πάνου Καμμένου δίνει η επιβεβαίωση διά στόματος Μάκη Μαΐλη του ΚΚΕ ότι η γενική γραμματέας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα παρέλαβε πράγματι το έγγραφο επτά σημείων των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την πρόταση για στήριξη κυβέρνησης συνεργασίας.

Ειδικότερα, μιλώντας σήμερα σε πρωινή εκπομπή στον ANT1, ο Μάκης Μαΐλης του ΚΚΕ επιβεβαίωσε ότι η Αλέκα Παπαρήγα παρέλαβε το βράδυ της Δευτέρας φάκελο μέσα στον οποίο, μεταξύ άλλων, υπήρχε και το non-paper με τις προτάσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ ανάγνωσε το κείμενο στον αέρα, το οποίο ανέφερε στην τρίτη σελίδα του ότι “αν η χώρα αντιμετωπίζει υπαρκτό και άμεσο κίνδυνο εθνικής ασφάλειας (άτακτη χρεοκοπία ή κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος), τότε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα δώσουν ανοχή για συγκεκριμένο διάστημα λίγων μηνών στην όποια κυβέρνηση ήθελε σχηματισθεί από τις λοιπές πολιτικές δυνάμεις υπό την προϋπόθεση ότι θα ορίσουμε την πολιτική ηγεσία για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, καθώς δύο θέσεις, αντιπροέδρου και μέλους, στην Εταιρεία Διαχείρισης και Εκμετάλλευσης Υδρογονανθράκων”.

Από την πλευρά της η Προεδρία της Δημοκρατίας, πάντως, αναφέρει ότι το έγγραφο δόθηκε την Κυριακή από τον ίδιο τον κ. Καμμένο στον Κάρολο Παπούλια, και ότι πράγματι υπάρχει η εν λόγω πρόταση για στήριξη κυβέρνησης συνεργασίας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Επισημαίνεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς επεσήμανε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την ύπαρξη αυτής της πρότασης μέσα στο έγγραφο του κ. Καμμένου και του ζήτησε να διερευνήσει το θέμα, και γι’ αυτό κλείστηκε το σημερινό ραντεβού στις 13.00 με τον Κάρολο Παπούλια και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα