Κουρουμπλής: O ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι, έκλεισε τον κύκλο του

Παναγιώτης Κουρουμπλής
Παναγιώτης Κουρουμπλής EUROKINISSI

Ο πρώην υπουργός και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Β2 Τομέα Αθηνών μίλησε στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τις επικείμενες εκλογές. Τα τρία λάθη που αποδίδει στο κόμμα του.

Σε τρία λάθη απέδωσε, μιλώντας στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6, τη δυσαρέσκεια του κόσμου, απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε λάθος τη διαχείριση της σχέσης του ΣΥΡΙΖΑ με τον Κώστα Καραμανλή, κάνοντας λόγο για «πολιτικαντισμό» του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος «δεν είχε το πολιτικό ανάστημα να μιλήσει πριν τη Συμφωνία των Πρεσπών και βγήκε παραμονές των εκλογών. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Β2 Τομέα Αθηνών, μίλησε ακόμη για μεγάλη καθυστέρηση στο θέμα του Ελληνικού, καθώς και στο ζήτημα της Αναπτυξιακής Τράπεζας, η οποία, όπως είπε, δεν έπρεπε να μείνει στην εξαγγελία, αλλά να δρομολογηθεί και η λειτουργία της.

ADVERTISING

Για την επόμενη μέρα των εκλογών, ο κ. Κουρουμπλής εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι, έκλεισε τον κύκλο του κι ο ίδιος θα προτείνει συνέδριο επανίδρυσης του προοδευτικού χώρου.

Σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα, τον χαρακτήρισε πολιτικό κεφάλαιο, που απέκτησε τεράστιες εμπειρίες και συμπάθειες στο εξωτερικό και ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα ηγεσίας. Είπε ότι είναι άδικο να του χρεώνουμε τα λάθη της κυβέρνησης κι ότι είναι ο μόνος που δε φταίει για την συντριπτική πλειοψηφία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Εκλογές 2019, Εθνικές Εκλογές 2019, Αλέξης Τσίπρας
SHARE:

24Media Network