ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ: Ο πρώτος δημοτικός συνδυασμός που ζητά τη γνώμη των πολιτών

ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ: Ο πρώτος δημοτικός συνδυασμός που ζητά τη γνώμη των πολιτών
ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ

Με σύνθημα «Έχουμε το Όραμα – Θέλουμε τη Συμμετοχή Σας» το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ζητά από τους πολίτες να εκφράσουν την άποψη τους μέσω δημόσιας διαβούλευσης για τα «μεγάλα» και τα «μικρά» έργα που επιθυμούν να γίνουν στον τόπο τους.

Ένα βήμα μπροστά φαίνεται, πως είναι η Χαλκίδα και συγκεκριμένα το πρώτο αυτοδιοικητικό κίνημα στην Ελλάδα «ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ». Ο δημοτικός συνδυασμός του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου και υπηρέτη της αυτοδιοίκησης Βασίλη Καθαροσπόρη εισάγει νέα πολιτικά ήθη και έθιμα στον προεκλογικό αγώνα διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου του Δήμου Χαλκιδέων θέτοντας ως βάση της κάθε κίνησης του τον πολίτη.

Ο Bασίλης Καθαροσπόρης και η ομάδα του γκρεμίζουν κάθε στερεότυπο και έχουν βάλει στόχο να μετατρέψουν μετά τις 26 Μαΐου το Δημαρχείο σε σπίτι κάθε δημότη. Με σύνθημα «Έχουμε το Όραμα – Θέλουμε τη Συμμετοχή Σας» το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ζητά από τους πολίτες να εκφράσουν την άποψη τους μέσω δημόσιας διαβούλευσης για τα «μεγάλα» και τα «μικρά» έργα που επιθυμούν να γίνουν στον τόπο τους.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, Βασίλης Καθαροσπόρης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι «αλωνίζουν» το Δήμο Χαλκιδέων απ άκρη σ άκρη μοιράζοντας ερωτηματολόγια στους πολίτες και φυλλάδια με τις θέσεις τους, ενώ ταυτόχρονα συζητούν με τον καθένα ξεχωριστά για οτιδήποτε τους απασχολεί.

ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ

Η διαβούλευση του κινήματος «τρέχει» ταυτόχρονα και ηλεκτρονικά καλώντας τους πολίτες ανεξαιρέτως να συμμετέχουν ενεργά. Με ένα κλικ οι Χαλκιδέοι δίνουν ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ στα «μεγάλα» και στα «μικρά» ζητήματα της πόλη τους.

Η δημόσια διαβούλευση Καθαροσπόρη έχει ταράξει τα νερά στο Δήμο Χαλκιδέων ενεργοποιώντας για πρώτη φορά τους πολίτες και δίνοντας του κίνητρο να συμμετέχουν.

Ακολουθεί το ερωτηματολόγιο:

https://forms.gle/CPAf7AobntE5YCMV6

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα