Ο απολαυστικός διάλογος μαθητή – Τσίπρα: “Θέλω να γίνω πρόεδρος”

Ο απολαυστικός διάλογος μαθητή – Τσίπρα: “Θέλω να γίνω πρόεδρος”

Ο 14χρονος μαθητής αποκάλυψε στον πρωθυπουργό ότι ονειρεύεται να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον κ. Τσίπρα να του απαντά "το έχεις!".

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη συνάντηση είχε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την αναμονή του έξω από το εκλογικό κέντρο της Κυψέλης, όπου πήγε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Την παρουσία του πρωθυπουργού αντιλήφθηκε ένας 14χρονος μαθητής και ο διάλογος που ακολούθησε μεταξύ των δύο ήταν απολαυστικός.

O πιτσιρικάς μόλις είδε τον πρωθυπουργό τον ρώτησε αν είναι πραγματικά ο κ. Τσίπρας, με τον πρωθυπουργό να του απαντά: «έχω και ταυτότητα αν δες να δεις».

Ο πιτσιρικάς τότε του αποκάλυψε ότι το όνειρό του είναι όταν μεγαλώσει να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον κ. Τσίπρα να του απαντά «το έχεις!».

Ο πρωθυπουργός τον ρώτησε πόσων χρόνων είναι. Όταν ο νεαρός του απάντησε ότι είναι δεκατεσσάρων, ο πρωθυπουργός χαριτολογώντας του είπε: «σε τρία χρόνια θα ψηφίζεις και εσύ».

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές στο Live Blog του News 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα