Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα μειώσει τον ΦΠΑ σε όλα τα προϊόντα της εστίασης

Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα μειώσει τον ΦΠΑ σε όλα τα προϊόντα της εστίασης
DIMITRIS PAPAMITSOS_PRESS PHOTOGRAPHER_+306946384863

Η απάντηση του προέδρου της ΝΔ σε πολίτη που διαμαρτυρήθηκε ότι μένουν εκτός μείωσης ΦΠΑ βασικά προϊόντα όπως είναι ο καφές, το τσάι και τα αναψυκτικά.

«Εμείς θα μειώσουμε τον ΦΠΑ σε όλα τα προϊόντα κανονικά, όπως ίσχυε παλιά». Αυτή ήταν η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε πολίτη ο οποίος διαμαρτυρήθηκε ότι η επαναφορά του ΦΠΑ στην εστίαση στα επίπεδα που ήταν επί κυβέρνησης ΝΔ δεν αφορά βασικά προϊόντα όπως είναι ο καφές, το τσάι και τα αναψυκτικά.

O πρόεδρος της ΝΔ πραγματοποιεί από το πρωί διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη. Ξεκινώντας από το Ηράκλειο, ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στους δρόμους της πόλης όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς συντοπίτες του Κρητικούς. Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αρκετοί από τους πολίτες που του μίλησαν, του είπαν ότι για πρώτη φορά θα ψηφίσουν ΝΔ. Ο κ. Μητσοτάκης τους ευχαρίστησε για τη στήριξη τους και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι για πρώτη φορά υπάρχει η βάσιμη προσδοκία το βράδυ των ευρωεκλογών «όλη η Κρήτη να βαφτεί μπλε». Στις συζητήσεις που είχε, σύμφωνα πάντα με το ενημερωτικό σημείωμα της ΝΔ, ήταν σχεδόν καθολικό το αίτημα να κάνει πράξη τη βασική δέσμευση του για μείωση των φόρων και των εισφορών που τόσο έχουν πλήξει τη χώρα και ιδιαίτερα την Κρήτη, της οποία η οικονομία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον τουρισμό και έχει να ανταγωνιστεί άλλους τουριστικούς προορισμούς στο εξωτερικό. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε στους πολίτες πως «θα μειώσουμε τους φόρους ώστε να μένουν περισσότερα λεφτά στην τσέπη σας».

«Να ψηφίσετε ό,τι θέλετε, αλλά να ψηφίσετε». Αυτή ήταν ή παραίνεση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε νέους που συνάντησε. Ο κ. Μητσοτάκης έκανε και μία στάση σε μία κινητή μονάδα αιμοδοσίας. Εκεί, συζήτησε με εθελοντές στρατιώτες που στελέχωναν τη μονάδα και υπογράμμισε τη σημασία που έχει να γίνουμε -όσοι μπορούμε- εθελοντές αιμοδότες. Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος της ΝΔ συνομιλησε με συμπολίτη μας με διπλή υπηκοότητα (αλβανική και ελληνική) ο οποίος του είπε χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα είναι δεύτερη πατρίδα μου. Είμαι Αλβανός και ψηφίζω ΝΔ. Έχω οικογένεια και δύο παιδιά. Νόμους θέλουμε, νόμοι χρειάζονται, για να μπορέσουμε να ζήσουμε σωστα». Ο κ. Μητσοτάκης συμφώνησε με την επισήμανση του ότι είναι ανάγκη επιτέλους οι νόμοι που ψηφίζονται να εφαρμόζονται κατά γράμμα. Και δεσμεύτηκε ότι με την Κυβέρνηση της ΝΔ θα εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

Στη συνέχεια ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνέχισε τον περίπατο του στο Ηράκλειο , μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης με τη στήριξη της ΝΔ, Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη με τον οποίον και κατέληξαν στο εκλογικό του κέντρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΦΠΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης: Όσο ο Τσίπρας διχάζει, τόσο εγώ θα ενώνω

Τσίπρας: Δεν ξεχνάμε ποιων τα συμφέροντα εκπροσωπούμε

SHARE:

24Media Network