Μπακογιάννης: Θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις για την Αθήνα που μας ενώνει και συμφιλιώνει

Μπακογιάννης: Θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις για την Αθήνα που μας ενώνει και συμφιλιώνει
Δηλώσεις Κώστα Μπακογιάννη Eurokinissi

"Εγώ θα είμαι ο τελευταίος πολίτης και θα υπηρετώ τον κάθε ένα Αθηναίο και Αθηναία" ανέφερε στη δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

 «Από αύριο δεν υπάρχουν παρατάξεις. Υπάρχει μόνο μια παράταξη, η παράταξη της Αθήνας», τόνισε ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε δήλωση του, στο εκλογικό του κέντρο, στην πλατεία Κολοκοτρώνη, για το νικηφόρο αποτέλεσμα που πέτυχε στις δημοτικές εκλογές.

«Θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις για την Αθήνα που μας ενώνει και συμφιλιώνει» είπε. «Θα πατήσουμε το γκάζι από την 1η Σεπτεμβρίου, πάμε αλλιώς, πάμε όλοι μαζί» ανέφερε.

Ο κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε τους πολίτες της Αθήνας για την τιμή και την εμπιστοσύνη που εξέφρασαν στο πρόσωπο του, διαβεβαιώνοντας τους ότι «24 ώρες το 24ωρο θα δίνουμε όλο το είναι μας».

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων ανάφερε ότι στη θητεία του δεν θα ισχύει η γνωστή ρήση «ο δήμαρχος είναι ο πρώτο πολίτης». «Εγώ θα είμαι ο τελευταίος πολίτης και θα υπηρετώ τον κάθε ένα Αθηναίο και Αθηναία. Τώρα τέρμα τα λόγια. Από δω και πέρα δουλειά -δουλειά-δουλειά» είπε και πρόσθεσε: «Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη» σημειώνοντας πως «μπορεί να μη κερδίσουμε όλες τις μάχες αλλά θα τις δώσουμε όλες και μαζί».

 

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές στο Live Blog του News 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα