Νίκος Ανδρουλάκης στο NEWS 24/7: “Θα κάνουμε σκληρή αντιπολίτευση. Αλλά λογική και συγκεκριμένη”

Νίκος Ανδρουλάκης στο NEWS 24/7: “Θα κάνουμε σκληρή αντιπολίτευση. Αλλά λογική και συγκεκριμένη”

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης μιλά στο NEWS 24/7 για την αντιπολίτευση που θα ασκήσει το κόμμα του μετά τις εκλογές. Τι λέει για την φορολογία, το σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά και για την τραγωδία στα ανοιχτά της Πύλου.

Μία εβδομάδα πριν την κάλπη της 25ης Ιουνίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλά στο NEWS 24/7 για όλα τα θέματα της επικαιρότητας αλλά της προεκλογικής ατζέντας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά απαντήσεις για τις αιτίες που οδήγησαν στην τραγωδία ανοιχτά της Πύλου και αναλύει τις θέσεις του κόμματός του για το μεταναστευτικό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο θα ασκήσει αντιπολίτευση και τους λόγους που ζητά ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυσή του προκειμένου να υπάρξει αξιόπιστη αντιπολίτευση στην Νέα Δημοκρατία.

Καθιστά σαφές ότι το αποτέλεσμα των εκλογών δεν σημαίνει πως το ΠΑΣΟΚ δεν θα αναζητήσει την ποινική τιμωρία των υπεύθυνων για το Σκάνδαλο των Υποκλοπών ενώ ξεκαθαρίζει τι σημαίνει για το κόμμα του η λέξη «ανάπτυξη» και πώς αντιλαμβάνεται την φορολογική δικαιοσύνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα