Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας: “Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σήμερα σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιή Δημοκρατία αύριο”

Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας: “Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σήμερα σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιή Δημοκρατία αύριο”
Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος Eurokinissi

Στο Περιστέρι ψήφισε για πρώτη φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. "Σήμερα, κρίνεται η ζωή μας τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αλλά επίσης κρίνεται και η ποιότητα της δημοκρατίας" δήλωσε.

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στις 10:30 το πρωί της Κυριακής (25/06) ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετέβη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου (Παναγή Τσαλδάρη 2 & Κουντουριώτου 1Α) για να ψηφίσει. Σημειώνεται ότι ο κ. Τσίπρας ψήφισε για πρώτη φορά στο Περιστέρι και όχι στην Κυψέλη, όπως συνηθίζει.

Η άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στο Περιστέρι:

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε:

“Στη σημερινή τελική και κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και μάλιστα με το σύστημα ενισχυμένης αναλογικής, που δίνει 50 έδρες μπόνους στο πρώτο κόμμα, κρίνεται ποιος και πώς θα κυβερνήσει την επόμενη μέρα. Κρίνεται, δηλαδή η ζωή μας τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αλλά κρίνεται και η ποιότητα της Δημοκρατίας. Κρίνεται αν την επόμενη ημέρα θα έχουμε μια κυβέρνηση ανεξέλεγκτη ή ισορροπία στη Δημοκρατία και στο πολιτικό μας σύστημα. Αν θα έχουμε και ισχυρή αντιπολίτευση να ελέγχει την κυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι  η μόνη δύναμη που μπορεί να παίξει αξιόπιστα αυτόν τον ρόλο, να στηρίξει τις ανάγκες της κοινωνίας, να εκπροσωπήσει την κοινωνική πλειοψηφία αλλά και να παίξει κι έναν ρόλο εξισορροπητικό στο σύστημα το πολιτικό και στη Δημοκρατία. Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιής Δημοκρατία αύριο“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα