Πάνος Καμμένος: Κανείς δεν μπορεί να συνεργαστεί με δυνάμεις που επιμένουν στο νόμο της ομερτά

Πάνος Καμμένος: Κανείς δεν μπορεί να συνεργαστεί με δυνάμεις που επιμένουν στο νόμο της ομερτά
Nikos Libertas / SOOC

Ο Πάνος Καμμένος για τις μετεκλογικές συνεργασίες, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τις εταιρίες δημοσκοπήσεων. Αναλυτικά η συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Kontra News

 «Κανείς και κυρίως η οικονομία και η αγορά δεν ήθελαν εκλογές» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Kontra News» και επέρριψε ευθύνες για την ανατροπή της κυβέρνησης στον Π. Λαφαζάνη και την Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Επισήμανε ότι η κυβέρνηση δεν μπορούσε να παραμείνει χωρίς τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών και πρόσθεσε ότι «το ερώτημα το οποίο γεννάται είναι: αφού ήθελε τόσο πολύ να παραμείνει η κυβέρνηση ο κ. Μεϊμαράκης πώς την ίδια στιγμή δηλώνει ότι ήταν η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από τον τόπο; Τη χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από τον τόπο ήθελε να διατηρήσει; Εδώ, λοιπόν, απαντά ξεκάθαρα για ποιο λόγο επιβαλλόταν να γίνουν εκλογές».

Σε ότι αφορά τις μετεκλογικές συνεργασίες, πέραν εκείνης της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είπε ότι «κανείς δεν μπορεί να συνεργαστεί, για οποιονδήποτε λόγο, με δυνάμεις οι οποίες επιμένουν στο νόμο της ομερτά και στο παρελθόν. Δεν μπορεί να συνεργαστεί κανείς με το ΠΑΣΟΚ, ασχέτως αν είναι πρόεδρος η κ.Γεννηματά, όταν τον κύριο ρόλο τον παίζει ο κ. Βενιζέλος, ο άνθρωπος που καλύφθηκε από τη Νέα Δημοκρατία για το σκάνδαλο των υποβρυχίων και παράλληλα την κάλυψε για άλλα εξοπλιστικά προγράμματα».

«Δεν μπορεί κανείς να πει ότι μπορεί να συνεργαστεί με το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά. Και λέω του Αντώνη Σαμαρά, γιατί ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ ξεκίνησε να δημιουργήσει τη ΝΔ του μεσαίου χώρου,όπου θα υπήρχαν δυνατότητες συνεργασίας, τα πρώτα βιολιά του είναι οι ίδιοι άνθρωποι που αλλοίωσαν τη φυσιογνωμία της ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Πλεύρης, ο κ. Βορίδης. Οι άνθρωποι εκείνοι, οι οποίοι γελούσαν δυνατά όταν ο τότε αρχηγός τους, ο κ. Καρατζαφέρης, αποκαλούσε τον κ. Μεϊμαράκη «μπροστάντζα» στη Βουλή και εκείνος απαντούσε με τη γνωστή χειρονομία»

Ερωτηθείς για τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, είπε, μεταξύ άλλων ότι «το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη. Αλλά δεν επηρεάζουν κανέναν. Εμάς, τους Ανεξάρτητους Ελληνες από τη γέννησή μας, πάντα μας είχαν έξω από τη Βουλή και παίρναμε ποσοστά της τάξης του 12%, του 8%, του 6%, του 5%».

Ο κ. Καμμένος είπε ότι οι ΑΝΕΛ παραμένουν αντιμνημονιακή δύναμη και επανέλαβε ότι με την συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέτρεψε το σχέδιο Σόιμπλε που προέβλεπε την έξοδο της Ελλάδας από την ΕΕ και την Ευρωζώνη, με αποτέλεσμα μια πτωχευμένη χώρα να μετατραπεί και σε «αποθήκη ανθρώπων» με εκατομμύρια πρόσφυγες να εγκλωβίζονται εδώ.Χαρακτήρισε το σχέδιο αυτό προδιαγεγραμμένο και πρόσθεσε ότι απετράπη λόγω της παρέμβασης των ΗΠΑ και του προέδρου Ολάντ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι το μεταναστευτικό μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με την δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για να επιστρέψουν οι άνθρωποι αυτοί στην πατρίδα τους. Τάχθηκε υπέρ της λήψης άμεσων μέτρων από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ «προκειμένου οι ισλαμοφασίστες του ISIS να απομακρυνθούν από τις περιοχές όπου σφάζουν, σκοτώνουν και έχουν μετατρέψει σε ένα σφαγείο το σύνολο της Μέσης Ανατολής».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα