ΠΑΣΟΚ: “Να ηττηθεί η αλαζονεία, ο παλαιοκομματισμός και το ρουσφέτι της ΝΔ”

Διαβάζεται σε 1'
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ INTIME ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η αιχμηρή τοποθέτηση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής, με αφορμή την αναφορά του βουλευτή της ΝΔ στη Δράμα, Δ. Κυριαζίδη, στο Δοξάτο.

«Στις 8 Οκτωβρίου ήρθε η ώρα να ηττηθεί το τρίπτυχο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας «αλαζονεία, παλαιοκομματισμός, ρουσφέτι”» τονίζει σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ενόψει των Αυτοδιοκητικών εκλογών της Κυριακής.

Αφορμή για την αιχμηρή τοποθέτηση της Χ.Τρικούπη έδωσε η αναφορά του βουλευτή της ΝΔ στη Δράμα, Δ. Κυριαζίδη χθες στο Δοξάτο, τον οποίο καταγγέλει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση είπε: «Πώς θα ανοίξουν οι πόρτες στην κεντρική εξουσία, αν ο κυβερνητικός βουλευτής είναι από την άλλη πλευρά;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής Δράμας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κυριαζίδης, εκβιάζοντας τους ψηφοφόρους στον Δήμο Δοξάτου να στηρίξουν τον εκλεκτό του κυβερνώντος κόμματος για το …συμφέρον τους.

Πρόκειται για μια ακόμη απόδειξη του «πώς αντιλαμβάνεται η Νέα Δημοκρατία την τοπική αυτοδιοίκηση και τον ρόλο της», προσθέτει το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ συμπληρώνοντας οτι “δεν μας εκπλήσσει, εξάλλου, καθώς ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στην τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη είχε σημειώσει πως «είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζουμε, ως κυβέρνηση, ότι μπορούμε να έχουμε ανθρώπους με τους οποίους μπορούμε να συνεννοηθούμε».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα