ΠΑΣΟΚ: “Σταθερή αύξηση ποσοστών σε τρίτη αναμέτρηση”

Διαβάζεται σε 1'
Tα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη
Tα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη Eurokinissi

Για ανοδική πορεία του ΠΑΣΟΚ κάνουν λόγο πηγές του κόμματος, μετά την ανακοίνωση της ασφαλούς εκτίμησης των αποτελεσμάτων

Το ΠΑΣΟΚ σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις καταγράφει σταθερή αύξηση των ποσοστών του“, αναφέρουν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και προσθέτουν πως “«Έσπασε» τον γαλάζιο χάρτη στο Λασίθι και το Ηράκλειο της Κρήτης όντας 1ο κόμμα”.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, “το ΠΑΣΟΚ καταγράφεται 2ο κόμμα πίσω από τη Νέα Δημοκρατία σε 21 εκλογικές περιφέρειες. (Αιτωλοακαρνανία, Αρκαδία, Αργολίδα, Γρεβενά, Δωδεκάνησα, Έβρο, Ευρυτανία, Ηλεία, Θεσπρωτία, Καβάλα, Καρδίτσα, Κοζάνη, Λακωνία, Λάρισα, Λευκάδα, Πιερία, Ρέθυμνο, Τρίκαλα, Φλώρινα , Χαλκιδική, Χίο).

Η Νέα Δημοκρατία έχει καταγράψει σαφή υστέρηση τόσο σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του 2023 όσο και σε σχέση με τον χαμηλότερο πήχη, που η ίδια επικαλούνταν, δηλαδή τις ευρωεκλογές του 2019.

Στις εκλογές του Ιουνίου του 2023 το ΠΑΣΟΚ ήταν πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ σε 10 περιφέρειες. Τον Ιούνιο του 2024 το ΠΑΣΟΚ έχει υπερκεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε 23 –όπου το ΠΑΣΟΚ είναι 1ο ή 2ο κόμμα- συν 6 εκλογικές περιφέρειες όπου το ΠΑΣΟΚ είναι 3ο κόμμα (Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Ροδόπη, Πέλλα, Ημαθία).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα