Πρωτόπαπας: Το ΚΙΝΑΛ άντεξε παρά την πόλωση

Πρωτόπαπας: Το ΚΙΝΑΛ άντεξε παρά την πόλωση
Ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Χρήστος Πρωτόπαππας Eurokinissi

Ο πρώην υπουργός, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής απέκλεισε συνεργασία με τη ΝΔ, εφόσον εκείνη έχει αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές.

Μέσα σε αυτό το κλίμα πόλωσης, το ΚΙΝΑΛ συμπιέστηκε, αλλά άντεξε και ανέβασε το ποσοστό του 1,5%, τόνισε στο ραδιόφωνο News 24/7, στους 88,6 ο Χρήστος Πρωτόπαπας και κατονόμασε τη ΝΔ ως τον ιδεολογικό αντίπαλο του κόμματος.

Ο πρώην υπουργός, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής καθόρισε ως στόχο του ΚΙΝΑΛ, όχι μόνο την τρίτη θέση, άλλα και να αναδειχθεί ως ο προοδευτικός πόλος, ενώ απέκλεισε συνεργασία με τη ΝΔ, εφόσον εκείνη έχει αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές.

Προϋπόθεση για οποιαδήποτε συνεργασία στις εθνικές εκλογές είναι η ισχυρή εντολή στο ΚΙΝΑΛ και η συζήτηση και συμφωνία πάνω στο πρόγραμμα, είπε ο κ. Πρωτόπαπας.

Παράλληλα, απαντώντας στην πρόσκληση που απευθύνει η ΝΔ στο Κίνημα Αλλαγής, ακόμα κι αν έχει αυτοδυναμία, τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας, αν αυτή είναι αυτοδύναμη.

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές στο Live Blog του News 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα