Ρήγας για τις τουρκικές προκλήσεις: Θα υπάρξει απάντηση με όλους τους τρόπους αν χρειαστεί

Ρήγας για τις τουρκικές προκλήσεις: Θα υπάρξει απάντηση με όλους τους τρόπους αν χρειαστεί
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Ρήγας Eurokinissi

Αυστηρό μήνυμα στην Άγκυρα να μην προχωρήσει σε παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων έστειλε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Ρήγας μιλώντας στον Βασίλη Σκουρή και στα "Παιχνίδια Εξουσίας".

Τις τουρκικές προκλήσεις σχολίασε στο σταθμό μας ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Ρήγας “Η Τουρκία έχει αυξήσει τη ρητορική της. Υπάρχει ανησυχία αλλά η στάση του ευρωπαϊκού παράγοντα είναι αυτή που θα έπρεπε να κρατήσει και δείχνει τη στήριξη των χωρών”.

“Η Ελλάδα και οι ένοπλες δυνάμεις είναι επαρκείς για να διαφυλάξουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Η χώρα έχει αποκτήσει υψηλό κύρος πλέον ως χώρα σταθερότητας στην περιοχή. Δεν πιστεύω ότι η Τουρκία θα κάνει κάτι που παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Δεν δικαιούται και δεν μπορεί να το κάνει. Η απάντηση θα είναι με όλους τους τρόπους απόλυτη. Θεωρώ όμως ότι δεν θα υπάρξει ανάγκη” είπε.

Τέλος, άσκησε σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις δηλώσεις του για την υγεία και του ζήτησε να εγγυηθεί ότι θα μείνει μέχρι τις εθνικές εκλογές στην ηγεσία της ΝΔ εάν χάσει στις ευρωεκλογές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα