Σάκης Κατσούλης: Υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Νίκο Χαρδαλιά

Σάκης Κατσούλης: Υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Νίκο Χαρδαλιά
Σάκης Κατσούλης Νίκος Χαρδαλιάς Instagram@sakiskats

Στο πλάι του Νίκου Χαρδαλιά ανακοίνωσε πως κατεβαίνει υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ο νικητής του Survivor All Star, Σάκης Κατσούλης. Το μήνυμά του.

Ο Σάκης Κατσούλης κατεβαίνει υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, στηρίζοντας τον Νίκο Χαρδαλιά και την παράταξη “Αττική Μπροστά“.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, ο νικητής του Survivor All Star, εξήγησε τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση του Νίκου Χαρδαλιά, αναφέροντας μεταξύ άλλων και το κοινό τους χαρακτηριστικό, το οποίο, όπως έγραψε, είναι ότι “στα δύσκολα παλεύουμε με πίστη, προσπαθούμε με εντιμότητα για το καλύτερο και (ευτυχώς) βγαίνουμε νικητές“, ενώ απευθυνόμενος στους Έλληνες πολίτες σχολίασε πως ήρθε η ώρα να τους το ανταποδώσει που τον ανέδειξαν δύο φορές νικητή στο ριάλιτι επιβίωσης, προσφέροντας για το κοινό καλό.

“Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Νίκου Χαρδαλιά για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του για την περιφέρεια Αττικής.

Πέρα από το γεγονός ότι τον θαυμάζω, νιώθω ότι υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που μας ενώνει! Στα δύσκολα παλεύουμε με πίστη, προσπαθούμε με εντιμότητα για το καλύτερο και (ευτυχώς) βγαίνουμε νικητές.

Με την απεριόριστη αγάπη και στήριξή σας, μου δώσατε πολλά αναδεικνύοντάς με νικητή δύο φορές στο ελληνικό Survivor. ‘Ηρθε λοιπόν η ώρα να ανταποδώσω, προσφέροντας για το κοινό καλό!

Με σεβασμό και ταπεινότητα ζητώ να μου δώσετε την δυνατότητα να “αγωνιστώ” αυτή τη φορά για την Αττική, τον τόπο που ζω, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά κι αγαπώ! Χωρίς πολλά λόγια, με έργο! Και με οδηγό το Νίκο Χαρδαλιά να πάμε την #Αττική_Μπροστά !”, έγραψε.

Η ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα