Σεβαστάκης: H ΝΔ πηγαίνει πόρτα - πόρτα ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χαλαρή εγγραφή στην κοινωνία

Ο Δημήτρης Σεβαστάκης
Ο Δημήτρης Σεβαστάκης EUROKINISSI

'Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε τα οργανωτικά στοιχεία να υποκαταστήσει το ρεύμα που είχε το 2015,. Παραμένει κόμμα ρεύματος και όχι κόμμα οργανωμένων μελών" δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην έλλειψη κομματικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε ένα μεγάλο μέρος της εκλογικής διαφοράς των ευρωεκλογών ο Δημήτρης Σεβαστάκης. «Όταν η ΝΔ πηγαίνει πόρτα-πόρτα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια χαλαρή εγγραφή στην κοινωνία» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Κέντρο Ελέγχου" με τους Έλλη Τριανταφύλλου, Μάνο Χωριανόπουλο και Γιώργο Καρελιά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ωστόσο αναφέρθηκε και στο μνημόνιο που αναγκάστηκε να εφαρμόσει η κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για μετατόπιση του κόμματος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε τα οργανωτικά στοιχεία να υποκαταστήσει το ρεύμα που είχε το 2015. Παραμένει κόμμα ρεύματος και όχι κόμμα οργανωμένων μελών» πρόσθεσε επί του θέματος.

Μίλησε για ιδεολογικές αδυναμίες αλλά και για την γενική ελπίδα που δεν κατάφερε να συμπυκνώσει το κόμμα ενώ αρνητικά -κατά τον ίδιο- λειτούργησαν και οι τετραπλές κάλπες.

Εκτίμησε ωστόσο ότι τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να βελτιωθούν στις εθνικές εκλογές, με φόντο και τα ποσοστά της αποχής στις ευρω-εκλογές.

Ωστόσο, σημείωσε ότι με βάση το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ παγιώνεται ως μια μεγάλη δύναμη μετά από 4 χρόνια μνημονιακής διακυβέρνησης.

«Οι άλλοι εξαερώθηκαν μέσα σε 2 χρόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως έδειξε μια αντοχή» υπογράμμισε ο κ. Σεβαστάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ευρωεκλογές 2019, Εκλογές 2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αποτελέσματα ευρωεκλογών 2019: Χάνει την έδρα ο Βαρουφάκης - Μάχη Αμυρά με Ζαγοράκη

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Η Χρυσή Αυγή έχασε το 50% των ψήφων της - Πού τη "μαύρισαν"

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Θρίλερ στο Αιγάλεω - Ποιοι πάνε Β' γύρο με 11 ψήφους διαφορά

SHARE:

24Media Network