Σκουρλέτης: Είναι εξασφαλισμένη η πρωτιά για τον ΣΥΡΙΖΑ

Σκουρλέτης: Είναι εξασφαλισμένη η πρωτιά για τον ΣΥΡΙΖΑ
Επίσκεψη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πραγματοποιήσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015) (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Στα αποτελέσματα των έως τώρα δημοσκοπήσεων και στις μετεκλογικές συνεργασίες αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, τονίζοντας πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να είναι η αυτοδυναμία.

“Πιστεύουμε στις συμμαχίες. Αλλά όταν μιλάμε για συνεργασία σε πολιτικό επίπεδο θα πρέπει να είναι πολιτικά φερέγγυες”, τόνισε ο κ. Σκουρλέτης κάνοντας λόγο για “αμαρτίες στο dna του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ”. Η ΝΔ έχει συγκεντρώσει “ό,τι συντηρητικό υπάρχει”, δήλωσε, ενώ το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κάνει αυτοκριτική. Αναφορικά με τους ΑΝΕΛ, σημείωσε ότι αν και υπάρχουν διαφορές σε κρίσιμα και μεγάλα ζητήματα υπήρξε μία έντιμη συνεργασία και θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο συνέχισής της ακόμη και σε περίπτωση αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Κληθείς να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο κ. Σκουρλέτης τόνισε πως είναι εξασφαλισμένη η πρωτιά για τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό που θα “παιχτεί” είναι το μέγεθος της διαφοράς με τον δεύτερο, ενώ εκτίμησε ότι εφεξής μόνο προς τα πάνω θα κινούνται τα ποσοστά του κόμματος. Απέκλεισε, δε, το σενάριο και άλλων εκλογών, σημειώνοντας ότι “κοινός τόπος για όλες τις πολιτικές δυνάμεις είναι ότι δεν θα πάμε σε άλλες εκλογές”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα