Σοφιανός: Οι ευρωεκλογές αποτύπωσαν νέο συσχετισμό με τάση συντηρητικοποίησης

Σοφιανός: Οι ευρωεκλογές αποτύπωσαν νέο συσχετισμό με τάση συντηρητικοποίησης
Ο Νίκος Σοφιανός Eurokinissi

Το μέλος του πολιτικού γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ έκανε λόγο για "αγανάκτηση και διαμαρτυρία του κόσμου απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ που οδηγήθηκε με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ σε λογική εναλλαγής με τη ΝΔ".

“Οι ευρωεκλογές αποτύπωσαν νέο συσχετισμό με τάση συντηρητικοποίησης”, δήλωσε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο Νίκος Σοφιανός.

Το μέλος του πολιτικού γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος έκανε λόγο για “αγανάκτηση και διαμαρτυρία του κόσμου απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ που οδηγήθηκε με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ σε λογική εναλλαγής με τη ΝΔ”.

Το ζητούμενο είναι, απέναντι σε αυτή την εξέλιξη, η δύναμη αντιπολίτευσης που θα έχει το ΚΚΕ ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι στο τιμόνι της εξουσίας, πρόσθεσε.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να ντύσει την απαράδεκτη αντιλαϊκή πολιτική και με βουτήγματα στην ιστορία του εργατικού κινήματος και έδωσε στη ΝΔ το δικαίωμα να φαντάζει ως κάτι καινουργιο. Είναι ένας μεταμνημονιακός διπολισμός με διαφορετικές ημερομηνίες. Αυτή είναι η προσφορά του ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύαμε ότι θα πήγαινε καλύτερα το ΚΚΕ, οι υπόλοιποι κάναν τις πιο άμαζες συγκεντρώσεις. Έχουμε ευθύνη απέναντι σε αυτόν τον κόσμο που μας ψήφισε να συνεχίσουμε” συμπλήρωσε.

“Είναι ένας διπολισμός μνημονιακών κομμάτων με ταύτιση επιλογών και οδηγεί στον εγκλωβισμό και την συντηρητικοποίησης του κόσμου”.

“Δώσαμε μια κρίσιμη μάχη στο δήμο. Εμείς είμαστε σταθεροί στον δήμο και μια αναγνώριση της δουλειάς που είχαμε αν και δεν εκφράστηκε με ψήφους. Είναι κρίσιμη περίοδος να διορθώσει κανείς την ψήφο του, ψηφίζοντας το ΚΚΕ ” κατέληξε ο κ. Σοφιανός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα