Tο νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ: Μία μέρα στη ζωή του Γιάννη και του Γιάννη, παππού και εγγονού

Tο νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ: Μία μέρα στη ζωή του Γιάννη και του Γιάννη, παππού και εγγονού

Η Νέα Δημοκρατία κυκλοφόρησε το νέο της τηλεοπτικό σποτ που αυτή τη φορά διηγείται μια μέρα από τη ζωή του παππού Γιάννη και του συνονόματου εγγονού

Τα πρόσωπα του νέου προεκλογικού σποτ της Νέας Δημοκρατίας είναι ο παππούς Γιάννης και ο συνονόματος εγγονός του και παρακολουθούμε μια ημέρα από την ζωή τους.

Στο σποτ βλέπουμε μια μέρα από τη ζωή του Γιάννη και του Γιάννη, παππού και εγγονού, οι οποίοι ζουν μαζί, στο ίδιο σπίτι. Το πρόσωπο του πρωταγωνιστή, του παππού Γιάννη, δεν εμφανίζεται, αλλά βλέπουμε μόνο ό,τι βλέπουν τα μάτια του. 

Το βίντεο ξεκινά με τον παππού Γιάννη, χαμηλοσυνταξιούχο, ο οποίος  επιστρέφει στο σπίτι με τα λιγοστά ψώνια της ημέρας. Στο σαλόνι κάθεται η γυναίκα του, που βλέπει τον πρωθυπουργό να λέει από την τηλεόραση ότι δεν υφίσταται κανένας κίνδυνος για μισθούς και συντάξεις.

Στο διπλανό δωμάτιο βρίσκεται ο έτερος Γιάννης, ο νεαρός εγγονός που αναζητά εργασία μέσω αγγελιών, ακούγοντας τον κ. Τσίπρα να υπόσχεται την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ. Οι ζωές του παππού και του εγγονού βρίσκονται σε αδιέξοδο, στο αδιέξοδο που οδήγησε την Ελλάδα ο κ. Τσίπρας. Και οι δύο αντιλαμβάνονται ότι “δεν γίνεται έτσι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα