Το πρώτο σποτ της ΝΔ για τις ευρωεκλογές με δηλώσεις Τσίπρα και σύνθημα “ως εδώ”

Το πρώτο σποτ της ΝΔ για τις ευρωεκλογές με δηλώσεις Τσίπρα και σύνθημα “ως εδώ”

Η αξιωματική αντιπολίτευση ξεκίνησε την προεκλογική της καμπάνια με το πρώτο διαφημιστικό σποτ το οποίο θυμίζει όσα έλεγε ο πρωθυπουργός για κατάργηση των μνημονίων με ένα νόμο, ΕΚΑΣ και ΕΝΦΙΑ, αλλά και ότι μιλούσε για Βόρεια Μακεδονία.

Την προεκλογική της καμπάνια για τις ευρωεκλογές ξεκίνησε η Νέα Δημοκρατία η οποία έδωσε στη δημοσιότητα μέσω youtube, facebook και twitter το πρώτο της διαφημιστικό σποτ.

Πρόκειται για ένα σποτ “αρνητικής διαφήμισης” το οποίο δείχνει έναν απογοητευμένο ψηφοφόρο να κάθεται συνοφρυωμένος μπροστά σε μία οθόνη παρακολουθώντας αποσπάσματα δηλώσεων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα πριν και μετά τις εκλογές του 2015.

Ο ψηφοφόρος παρακολουθεί όσο ακούγονται δηλώσεις του κ.Τσίπρα για το σκίσιμο των μνημονίων με ένα νόμο και ένα άρθρο, για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, για το ΕΚΑΣ, αλλά και όσο ακούγεται ο πρωθυπουργός να αναφέρεται σε Βόρεια Μακεδονία σε μία προσπάθεια να απευθυνθεί η ΝΔ στην τσέπη και το θυμικό των ψηφοφόρων. Ακούγεται επίσης η φράση του κ.Τσίπρα στη Βουλή “καθίστε κάτω, τώρα μιλάει ο πρωθυπουργός” με στόχο να καταδειχθεί αλαζονεία και στο τέλος ο ψηφοφόρος κλείνει την τηλεόραση λέγοντας: “Ως εδώ”.

Το σλόγκαν της ΝΔ είναι συνολικά το “Ως εδώ. Αξίζουμε καλύτερα”, μία φράση που έχει χρησιμοποιήσει σε πολλές ομιλίες του ήδη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το σποτ πασιφανώς απευθύνεται πρωτίστως σε όσους ψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ και απογοητεύθηκαν, στους οποίους έχει επίσης δηλώσει πολλάκις ο πρόεδρος της ΝΔ ότι θέλει να απευθυνθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version