Το σποτ του Μητσοτάκη για τους νέους

Το σποτ του Μητσοτάκη για τους νέους
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Ένα σύντομο σποτάκι έξι δευτερολέπτων που απευθύνεται ειδικά στους νέους ψηφοφόρους ανάρτησε στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος σε κάθε ομιλία του καλεί όσους θα ψηφίσουν για πρώτη φορά να συμμετάσχουν και να πουν όχι στα άκρα.

Με ένα σύντομο σποτ διάρκειας έξι δευτερολέπτων, που ανάρτησε στο twitter, o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνεται στους νέους ψηφοφόρους.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε κάθε ομιλία του κάνει ειδική μνεία σε όσους θα ψηφίσουν για πρώτη φορά καλώντας τους να συμμετάσχουν και να απορρίψουν τα άκρα. Και χθες εξάλλου από τη Φλώρινα, ο κ.Μητσοτάκης κάλεσε τους νέους να μην αφήσουν άλλους να αποφασίσουν για το μέλλον τους και να διαχωρίσουν “το στείρο εθνικισμό και τους τσαμπουκάδες διαφόρων τύπων που κυκλοφορούν με τους μύες έξω από τον πραγματικό πατριωτισμό”.

Τόνισε ότι: “Ο πραγματικός πατριώτης είναι ο ρεαλιστής που νοιάζεται για το εθνικό συμφέρον και δίνει τους αγώνες με τη δύναμη των επιχειρημάτων του και όχι της φωνής του και η ΝΔ είναι η μόνη πατριωτική παράταξη σήμερα”.

Στο σύντομο σποτ εικονίζεται μία νέα κοπέλα να περπατά και αναγράφονται οι σκέψεις της: “Για την ευκαιρία να δουλέψω. Για την ευκαιρία να να δημιουργήσω. Πολιτική αλλαγή τώρα”. Ο κ.Μητσοτάκης συνόδευσε την ανάρτηση με ένα σύντομο σχόλιο: “Μερικές φορές 6 δευτερόλεπτα αρκούν για να πεις αυτό που θέλεις. Γιατί αξίζεις καλύτερα.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα