Τρία ντιμπέιτ ζητά ο Καμμένος

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στα γραφεία της εισαγγελείας για συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση χρηματισμού που κατήγγειλε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014. 
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στα γραφεία της εισαγγελείας για συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση χρηματισμού που κατήγγειλε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Σε τρία θεματικά ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών, καλεί τον πρωθυπουργό ο Πάνος Καμμένος

Σε τρία θεματικά τηλεοπτικά ντιμπέιτ όλων των πολιτικών αρχηγών, για το χρέος, τα εθνικά θέματα και την αναπτυξιακή πολιτική της χώρας, καλεί τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος με δήλωσή του επιτίθεται στον πρωθυπουργό, αναφέροντας ότι «επί δυόμισι χρόνια κρυβόταν από τη Βουλή των Ελλήνων. Τώρα κρύβεται πίσω από πανάκριβες διαφημιστικές καμπάνιες εκφοβισμού των Ελλήνων».

«Αν θέλει για μια φορά στη ζωή του να υπηρετήσει την αλήθεια, ας έλθει σε τρία θεματικά τηλεοπτικά ντιμπέιτ με τους πολιτικούς αρχηγούς για το χρέος, τα εθνικά θέματα και την αναπτυξιακή πολιτική της χώρας» καταλήγει ο κ. Καμμένος.

Νωρίτερα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανακοίνωσαν την ένταξη, στο κόμμα, του πρώην εισαγγελέα Ιωάννη Σακκά, ο οποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Β' περιφέρεια Αθηνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Βουλευτικές εκλογές 2015
SHARE:

24Media Network