Εκλογές 2019: Το βάρος στις ανοιχτές συγκεντρώσεις ρίχνει ο Αλέξης Τσίπρας

Εκλογές 2019: Το βάρος στις ανοιχτές συγκεντρώσεις ρίχνει ο Αλέξης Τσίπρας

"Καταρρέει το αφήγημα των δημοσκοπήσεων περί διαφοράς 10 και 15 μονάδων, η ίδια η ΝΔ τώρα πλέον αναδιπλώνεται" τονίζει κυβερνητική πηγή στο Νews 24/7. Στόχος πάντα και η συσπείρωση των ψηφοφόρων του κυβερνώντος κόμματος, καθώς κοινή είναι η πεποίθηση πως τα θετικά μέτρα αρχίζουν και αποδίδουν.

Το βάρος στις ανοιχτές συγκεντρώσεις με ομιλητή τον ίδιο ρίχνει πλέον ο Αλέξης Τσίπρας, που το βράδυ απόψε μιλάει σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία, ενώ θα ακολουθήσουν έως το τέλος της εβδομάδας ομιλίες σε Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίζονται ανοιχτές συγκεντρώσεις σε πόλεις-κλειδιά όπως η Λάρισα, το Ηράκλειο και η Θεσσαλονίκη, ενώ όλο το βάρος θα δοθεί στην ανοιχτή συγκέντρωση την Παρασκευή 24 Μαΐου, δυο ημέρες πριν τις κάλπες, στην Αθήνα.

Στόχος του Μεγάρου Μαξίμου είναι η αύξηση της συσπείρωσης των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, πολύ περισσότερο που οι πρώτες ενδείξεις είναι πως τα θετικά μέτρα στην οικονομία που προώθησε και ψήφισε η κυβέρνηση αρχίζουν ήδη και αποδίδουν. Επιπλέον, οι σπασμωδικές κατά τον ΣΥΡΙΖΑ αντιδράσεις της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στα μέτρα που ψηφίστηκαν, όπως πχ η 13η σύνταξη, αλλά και η σύγχυση από σειρά εξαγγελιών όπως πχ το επταήμερο εργασίας, κινητοποιούν τα αντανακλαστικά των αντιδεξιών-αριστερών ψηφοφόρων που στήριξαν στις περασμένες εκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το αφήγημα των δημοσκοπήσεων περί διαφοράς 10 και 15 μονάδων στις ευρωεκλογές έχει πλέον καταρρεύσει και είναι χαρακτηριστικό πως πλέον αναδιπλώνεται τώρα και η ίδια η Νέα Δημοκρατία, με κορυφαία της στελέχη να αποστασιοποιούνται από το κλίμα που είχαν δημιουργήσει έως τώρα» τονίζει χαρακτηριστικά ανώτερη κυβερνητική πηγή στο Νews 24/7. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα