Ο Βελόπουλος, η διαφήμιση των 100.000 ευρώ και οι κεραλοιφές για τις αιμορροΐδες

Ο Βελόπουλος, η διαφήμιση των 100.000 ευρώ και οι κεραλοιφές για τις αιμορροΐδες
Ο Κυριάκος Βελόπουλος ,πρόεδρος της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ" Eurokinissi

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης με καυστικό ύφος υπερασπίστηκε τα προϊόντα που πουλάει στις τηλεοπτικές εκπομπές του και μάλιστα προθυμοποιήθηκε να χαρίσει το απόθεμα σε "όσους ζορίζονται".

Το ποσό που πληρώνει στα περιφερειακά κανάλια προκειμένου να προβάλει τα προϊόντα που παράγει αλλά και τις πολιτικές του θέσεις αποκάλυψε στον Σεραφείμ Κοτρώτσο και στον News 24/7 στους 88,6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και εκλεγμένος ευρωβουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται έδωσε απαντήσεις βάζοντας στο στόχαστρο τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο όπως είπε το μόνο κοινό που έχουν είναι το μικρό τους όνομα.

“Αφού τα μεγάλα κανάλια δεν μας παίζουν αγοράζουμε χρόνο στα περιφερειακά κανάλια. Πληρώνω 100.000 ευρώ το μήνα και το μισό χρόνο τον σπαταλάω στην προβολή των πολιτικών μου απόψεων” αποκάλυψε λέγοντας επίσης πως μόνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ και του ΣΔΟΕ τον έχουν ελέγξει πάνω από 20 φορές. “Δεν βρήκαν το παραμικρό. Καλά κάνουν και με ελέγχουν. Όλα είναι με τιμολόγια και παραστατικά” είπε.

Σε ερώτηση για τα προϊόντα που πουλάει στην τηλεόραση είπε πως είναι ελληνικά προϊόντα με ελληνική πατέντα και φόρμουλα και με καυστικό ύφος και χιουμοριστική διάθεση προθυμοποιήθηκε να χαρίσει τις κεραλοιφές που πουλάει σε “όσους ζορίζονται” επειδή είπε “είναι καλή για τις αιμορροΐδες”.

Ακούστε τη συνέντευξη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα