Βελόπουλος: Το μόνο κοινό που έχω με τον Μητσοτάκη είναι το όνομα

Ο Κυριάκος Βελόπουλος
Ο Κυριάκος Βελόπουλος EUROKINISSI

Σφοδρή επίθεση του Κυριάκου Βελόπουλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη. “Δεν έχει δείξει ότι μπορεί να κυβερνήσει” είπε στον Σεραφείμ Κοτρώτσο και συμπλήρωσε ότι στο ψηφοδέλτιο της “Ελληνικής Λύσης” θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις.

Κατά μέτωπο επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης" Κυριάκος Βελόπουλος.  Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο είπε ότι το μόνο κοινό που έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη "είναι το μικρό όνομα" που έχουν και πως "αν δεν ήταν γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, "δεν θα ήταν τίποτα".

Τόνισε παράλληλα ότι "στη ΝΔ παίζουν βρώμικα", κι εξήγησε ότι "έχουν βάλει σάιτ που ελέγχουν να λένε ένα σωρό ψέμματα εναντίον μου", κάνοντας πολιτικό πόλεμο.

ADVERTISING

Συμπλήρωσε επίσης ότι δεν πιστεύει τις δημοσκοπήσεις, καθώς όπως είπε, "μας έδιναν 1,5 με 2% και πήραμε 4,2%".

Σημείωσε πως θα ήθελε να είναι εκείνος που θα θέσει εκτός βουλής τη Χρυσή Αυγή, ενώ ερωτηθείς για τα ψηφοδέλτια είπε πως ακόμη δεν είναι έτοιμα ωστόσο, εκείνος θα θέσει υποψηφιότητα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Υπογράμμισε ακόμη ότι απέρριψε αδέρφια, ξαδέρφια κι άλλους συγγενείς καθώς όπως είπε "δεν είναι Μητσοτάκης που έχει όλο του το σόι στη ΝΔ".

Απέρριψε τέλος κάθε είδους συνεργασία με τη ΝΔ, η οποία όπως είπε έκανε πρόταση στον αδερφό του Δημήτρη Βενιέρη.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Βελόπουλος

24Media Network