Βελόπουλος: Δεν το βλέπω να μένω στο Ευρωκοινοβούλιο

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης"
Ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης" EUROKINISSI

Προτεραιότητα του επικεφαλής της "Ελληνικής Λύσης" φαίνεται πως δεν είναι το Ευρωκοινοβούλιο αλλά η ελληνική Βουλή. Ποιος θα πάρει τη θέση του αν παραιτηθεί από ευρωβουλευτής.

Μπορεί ο πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης" Κυριάκος Βελόπουλος να κατάφερε να μπει στο ευρωκοινοβούλιο, όπως φαίνεται, ωστόσο, είναι έτοιμος να παραιτηθεί προκειμένου να κατέβει στις εθνικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Ιούλιο.

Ο κ. Βελόπουλος προχώρησε στην αποκάλυψη αυτή, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: «Με ενδιαφέρει το Εθνικό Κοινοβούλιο. Ο στόχος μου είναι οι εθνικές εκλογές για να μπορώ να κάνω αυτό που εφαρμόζω στις δικές μου επιχειρήσεις. Το ζυγίζω αλλά δεν το βλέπω να μένω στο Ευρωκοινοβούλιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης o οποίος επικαλέστηκε και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες που τον κρατούν στην χώρα.

Σε αυτή την περίπτωση, ευρωβουλευτής του κόμματος θα είναι ο επιλαχόντας, Φράγκος Εμμανουήλ.

Πολιτικά τάχθηκε κατά της Χρυσής Αυγής λέγοντας πως «τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν πολύ αντίθετο» συμπληρώνοντας πως «ο Σαλβίνι και ο Ορμπάν δεν κατηγορήθηκαν για ναζιστικά. Η Λεπέν ναι. Η Ελλάδα μας δεν είναι μέλος της Ευρώπης».

«Αν εξαφάνιζα τους Ναζί από την χώρα θα ήμουν περήφανος. Τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής τους θέλω κι εγώ. Να σκεφτούν ελληνικά» συμπλήρωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βελόπουλος, Εθνικές Εκλογές 2019, Ευρωεκλογές 2019, Ελληνική Λύση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βελόπουλος: Ποτέ δεν είπα ότι τα χειρόγραφα είναι του ίδιου του Ιησού - Όχι με αυτή τη ΝΔ

Βελόπουλος: Πού κατέγραψε μεγαλύτερα ποσοστά, από ποιους πήρε

Κυριάκος Βελόπουλος: Από τις επιστολές του Ιησού, στην πόρτα της Ευρωβουλής

SHARE: