Υποψήφιος με τη ΝΔ στο Νότιο Τομέα Αθηνών ο Ψαριανός

Υποψήφιος με τη ΝΔ στο Νότιο Τομέα Αθηνών ο Ψαριανός
Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Γρηγόρης Ψαριανός

Ο ανεξάρτητος βουλευτής που είχε αποχωρήσει από το Ποτάμι με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών θα ενταχθεί στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Η συνάντηση με Μητσοτάκη και τα μηνύματα.

Με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Β’ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ.Ψαριανός ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής μέχρι τις εθνικές εκλογές, σύμφωνα με γαλάζιες πηγές. Η επιθυμία του, ανέφεραν οι ίδιες πηγές, έγινε σεβαστή από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος τον καλωσόρισε στην προσπάθεια που καταβάλλει η ΝΔ, με πρόσωπα και δυνάμεις από όλο το δημοκρατικό φάσμα, για την επούλωση των πληγών που προκάλεσε στη χώρα η καταστροφική διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε.

Η υποψηφιότητα του κ.Ψαριανού, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το Ποτάμι μετά την ανεξαρτητοποίηση Αμυρά με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών, που ήθελαν να καταψηφίσουν, είχε πάντως και ως πληροφορία εξαρχής προκαλέσει αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΔ όπως και η υποψηφιότητα του Πέτρου Τατσόπουλου στο βόρειο τομέα Αθηνών. Το Μοσχάτο επιχειρεί με αυτό τον τρόπο ανοίγματα σε ένα κεντροαριστερό ή εν πάει περιπτώσει σε ένα κοινό πέραν των παραδοσιακών κοινών της ΝΔ, ωστόσο πολλοί έχουν ενστάσεις για τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Για αυτό και από την πλευρά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπενθύμιζαν ότι ο κ.Ψαριανός έγραψε πρόσφατα σε άρθρο του: «πάνω στα ερείπια και στον αγώνα για την ανάταξη της χώρας, για κάμποσα χρόνια ακόμη, σε όλο το εύρος της συμβατικής πολιτικής κλίμακας, από τους φιλελεύθερους μέχρι τους κεντροαριστερούς και σοσιαλδημοκράτες, οι πολίτες δεν έχουν πολλά να χωρίσουν. Έχουν να στρωθούν στη δουλειά και να προστατεύσουν δημοκρατικές και κοινωνικές κατακτήσεις». Και πρόσθεσε: «Για τους δημοκράτες του 1-1-4, του Πολυτεχνείου, της «κοινωνικής δικαιοσύνης», του εκσυγχρονισμού, της ΟΝΕ και της Ευρώπης, του Μένουμε Ευρώπη και του ΝΑΙ, φαίνεται να έχει φτάσει η ώρα να ψηφίσουμε Κυριάκο Μητσοτάκη, όσοι ποτέ ως τώρα δεν το κάναμε να στηρίξουμε εθνική λύση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία, να συμπορευθούμε όλοι εμείς, ως φιλελεύθερη κεντροδεξιά και κεντροαριστερά για μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα». Με τον τρόπο αυτό ήθελαν να καταδείξουν την αιτιολογία και το μήνυμα της ένταξης Ψαριανού στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα