ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας την Πέμπτη 20 Ιουνίου για τη ΛΑΡΚΟ

Διαβάζεται σε 1'
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στο υπουργείο Οικονομικών
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στο υπουργείο Οικονομικών (ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΧΕΙΟΥ) ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Στάση εργασίας την Πέμπτη 20 Ιουνίου κήρυξε η ΑΔΕΔΥ ζητώντας την ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Πέμπτη στις 12.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ κηρύσσει στάση εργασίας την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, στις 11:00 πμ έως τη λήξη του ωραρίου, για τους εργαζόμενους με κάθε σχέση εργασίας σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες σε Αττική και Στερεά Ελλάδα, ζητώντας την απόσυρση της τροπολογίας και την ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ άμεσα.

«Ενώνουμε τις φωνές μας με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ στη συγκέντρωση των Σωματείων τους την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, στις 12:00, στο Σύνταγμα» αναφέρει η ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της.

Την πραγματοποίηση τετράωρης στάσης εργασίας την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ., αποφάσισε και το διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα, 18/6.

Σε ανακοίνωσή του, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας ζητά να ανανεωθούν άμεσα όλες οι συμβάσεις των εργαζομένων και να λειτουργήσει η ΛΑΡΚΟ, με βάση τις ρεαλιστικές προτάσεις των σωματείων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα