Αυστραλία: Σέρφερ πήδηξε πάνω σε καρχαρία για να σώσει τη γυναίκα του

Αυστραλία: Σέρφερ πήδηξε πάνω σε καρχαρία για να σώσει τη γυναίκα του

Ένας σέρφερ έσωσε τη γυναίκα του η οποία δέχτηκε επίθεση από καρχαρία. Γλίτωσε με ένα τραύμα στο πόδι η 35χρονη. Η αυτοθυσία του άντρα που τα έβαλε με το τρίμετρο σαρκοβόρο.

Ένας άνδρας πήδηξε πάνω σε έναν μεγάλο λευκό καρχαρία και τον γρονθοκόπησε για να σώσει τη σύζυγό του που δέχτηκε επίθεση στην παραλία του Πορτ Μακουόρι, στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας. Η εφημερίδα Sydney Morning Herald έγραψε ότι η 35χρονη Σαντέλ Ντόιλ δέχτηκε επίθεση από καρχαρία μήκους 2-3 μέτρων ενώ έκανε σερφ στη Σέλι Μπιτς. Το μεγάλο σαρκοβόρο την τραυμάτισε σοβαρά στο δεξί πόδι.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της υπηρεσίας διάσωσης, Στίβεν Πιρς, ο σύζυγος της Ντόιλ δεν δίστασε ούτε λεπτό. Πήδηξε από τη δική του σανίδα του σερφ πάνω στον καρχαρία. “Αυτός ο τύπος έκανε κουπί και πήδηξε από τη σανίδα του πάνω στον καρχαρία και τον χτύπησε για να την αφήσει. Μετά, την βοήθησε να βγει στην ακτή. Εντελώς τρελό, πραγματικά ηρωικό”, είπε.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο, η εφημερίδα, που δεν κατονομάζει τον ηρωικό σύζυγο, ανέφερε ότι η Ντόιλ δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες επί τόπου από περαστικούς και τραυματιοφορείς που κατόπιν την μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η κατάστασή της είναι σταθερή. Οι παραλίες στο Πορτ Μακουόρι έκλεισαν μετά το επεισόδιο, ενώ η υπηρεσία παρακολουθεί την περιοχή για να εντοπίσει τον καρχαρία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα