Απεργία αύριο – Χωρίς σταθερές συγκοινωνίες η Αθήνα

Απεργία αύριο – Χωρίς σταθερές συγκοινωνίες η Αθήνα
Τρένο του ΗΣΑΠ INTIME NEWS

Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ θα είναι την Πέμπτη η Αθήνα λόγω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων. Δεν θα ισχύει ο δακτύλιος στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Με προβλήματα την Πέμπτη (18/11) οι μετακινήσεις στην Αττική, καθώς οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό, το μετρό και το τραμ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία, μετά το πρόσφατο δυστύχημα στον ΗΣΑΠ που στοίχισε τη ζωή σε έναν συνάδελφό τους.

Οι εργαζόμενοι ζητούν τη λήψη μέτρων ασφάλειας και θέτουν ερωτήματα σχετικά με τα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται από τη ΣΤΑΣΥ αλλά και από την εργολαβική εταιρεία που ανέλαβε τη συντήρηση των γραμμών.

Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Στάσεις εργασίας για την Πέμπτη έχουν ανακοινώσει οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ, από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 το πρωί, και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας.

Τις στάσεις εργασίας εξήγγειλαν το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, ζητώντας άμεση απόδοση ευθυνών για το τραγικό δυστύχημα στη γραμμή 1 του Μετρό και συντήρηση των υποδομών στους χώρους εργασίας.

Χωρίς δακτύλιο το κέντρο λόγω της απεργίας

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., λόγω της εξαγγελθείσας 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ.), καθώς και της στάσης εργασίας των εργαζομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α.), δε θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας (Δακτύλιος).

Οι αρχές παρακαλούν τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα