ΑΠΘ: Οδηγός ταξί απείλησε να ‘πατήσει’ φοιτητές με το όχημά του – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάζεται σε 2'
Κινητοποίηση φοιτητών στο ΑΠΘ
Κινητοποίηση φοιτητών στο ΑΠΘ Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Συμπλοκή σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στο ΑΠΘ μεταξύ φοιτητών και ενός οδηγού ταξί, ο οποίος απείλησε να τους ‘πατήσει’ με το αυτοκίνητό του, όταν δεν του επέτρεψαν να περάσει από το σημείο του campus, το οποίο είχαν αποκλείσει λόγω κινητοποίησης.

Ένταση σημειώθηκε μεταξύ ενός οδηγού ταξί και φοιτητών του ΑΠΘ, νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη (7/3), κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης των φοιτητών κατά του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά ΑΕΙ.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το GrTimes, αρχικά ο οδηγός ταξί, που μετέφερε μια γυναίκα με το παιδί της, ήθελε να διασχίσει το campus του ΑΠΘ από την κεντρική είσοδο στην οδό Εγνατία, ωστόσο το σημείο είχαν αποκλείσει από νωρίς μέλη φοιτητικών συλλόγων.

Οι φοιτητές δεν άφησαν το αυτοκίνητο να περάσει από το σημείο και η ένταση κορυφώθηκε, όταν ο οδηγός μπήκε αποφασισμένος στο όχημά του, έβαλε μπρος και κατευθύνθηκε προς τους φοιτητές, απειλώντας τους ότι θα τους ‘πατήσει’ αν δεν του επιτρέψουν να προχωρήσει.

Εκείνοι αντέδρασαν χτυπώντας το καπό του αυτοκινήτου του και καλώντας τον να σταματήσει ενώ τον προέτρεψαν να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο, που θα του επέτρεπε να φτάσει στον προορισμό του.

Στη συνέχεια, η γυναίκα η οποία επέβαινε στο ταξί αποχώρησε από το σημείο, ενώ το όχημα παραμένει στο σημείο, με τον οδηγό του να βρίσκεται μέσα σε αυτό και τους φοιτητές να συνεχίζουν κανονικά τον αποκλεισμό της κεντρικής εισόδου του ΑΠΘ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα