Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση υγείας του

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση υγείας του
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Eurokinissi

Σταθερή και ελεγχόμενη παραμένει η κατάσταση υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, όπως αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός". Το μόνο σύμπτωμα που παρουσίασε ήταν να ανεβάσει πυρετό.

Πυρετό 38 ανέβασε το απόγευμα της Πέμπτης ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος εισήχθη το πρωί της ίδιας μέρας στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” με διάγνωση covid-19, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζει κάποιο άλλο σύμπτωμα. Αυτό έκανε γνωστό ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής, Χάρης Κονιδάρης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Μάλιστα, τόνισε ότι το πρωί που διεκομίσθη στον «Ευαγγελισμό» ήταν απύρετος.

«Η μεταφορά του Αρχιεπισκόπου σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους», δήλωσε ο κ. Κονιδάρης, ο οποίος σημείωσε ότι ακόμη είναι άγνωστο πώς ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος νόσησε. «Πιθανότατα ο Αρχιεπίσκοπος ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού είτε το περασμένο Σαββατοκύριακο είτε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, καθώς είχε υποβληθεί σε τεστ το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, το οποίο είχε βγει αρνητικό. Σε τεστ υποβλήθηκε και το περασμένο Σάββατο, δύο ώρες πριν συναντήσει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη», διευκρίνισε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” η κατάσταση υγείας του Αρχιεπισκόπου παραμένει σταθερή επί του παρόντος και ελεγχόμενη

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα