Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: “Δεν είχε κίνητρο για τη δολοφονία” λέει ο δικηγόρος του

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: “Δεν είχε κίνητρο για τη δολοφονία” λέει ο δικηγόρος του
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος eurokinissi

Σκοπός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη δίκη για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά είναι να αποδείξει ότι δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία. τι αναφέρει ο δικηγόρος του.

Για τις εξελίξεις στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά μίλησε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Όπως είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ «ως συνήγοροι πρέπει να αναδείξουμε τα γεγονότα» και ο δικαστής θα αποφασίσει αν προκύπτει έγκλημα εν βρασμώ ψυχικής ορμής, για να συνεχίσει λέγοντας ότι με το πέρασμα του χρόνου ήρθε και η συνειδητοποίηση της πράξης.

Εξηγώντας τι σημαίνει ότι το έγκλημα τελέστηκε εν βρασμώ, ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε ότι μετράνε τα γεγονότα εκείνης της ημέρας ή και της προηγούμενης. Σκοπός του εντολέα του είναι να δείξει ότι δεν το είχε προσχεδιάσει και ότι δεν είχε κίνητρο.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο ισχυρισμός πως υπήρχε προσχεδιασμός δεν ισχύει απόλυτα, καθώς αποδείχθηκε ότι η Καρολάιν εκείνη τη στιγμή είχε ανεβασμένους παλμούς, επομένως υπήρχε κίνηση. Υπενθυμίζεται ότι τα στοιχεία έδειχναν πως η Καρολάιν κοιμόταν την στιγμή που ο κατηγορούμενος την σκότωσε.

Ο δικηγόρος κ. Καπερνάρος σχολίασε ότι ο Μπάμπης δεν βοηθά με τη συμπεριφορά του και ότι ο συνήγορός του έχει πολύ δύσκολη δουλειά να κάνει.

Η όλη συμπεριφορά μετά το έγκλημα και το γεγονός ότι έπαιζε θέατρο θα του κοστίσει, εκτίμησε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version