Μπαράκ Ομπάμα: Κάνει διακοπές με την οικογένειά του στην Ελλάδα – Βίντεο

Μπαράκ Ομπάμα: Κάνει διακοπές με την οικογένειά του στην Ελλάδα – Βίντεο
O πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα AP

Τις ομορφιές των ελληνικών νησιών απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα μαζί με την οικογένειά του. Σε ποια νησιά των Κυκλάδων κάνει διακοπές.

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Μπαράκ Ομπάμα, με αφορμή τη συμμετοχή του σε συνέδριο που θα λάβει χώρα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου θα είναι ομιλητής.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, έφτασε με ιδιωτική πτήση το μεσημέρι της Παρασκευής (16/06) στο νησί της Πάρου και από εκεί πέρασε με το ferry boat στην Αντίπαρο, όπου φιλοξενήθηκε από τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον στην κατοικία που διατηρεί το ζευγάρι στο νησί.

Όπως αναφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (19/06) μέσα από την εκπομπή “Στούντιο 4“, τα μέτρα ασφαλείας κατά την επίσκεψη του Ομπάμα ήταν δρακόντεια, με χαρακτηριστικό το ότι απενεργοποιήθηκαν οι κάμερες του καραβιού που έκανε το δρομολόγιο Πάρος – Αντίπαρος.

Η οικογένεια Ομπάμα επισκέφθηκε στη συνέχεια και το νησί της Σίφνου και όπως φαίνεται στα πλάνα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, ο τέως Αμερικανός πρόεδρος εθεάθη να απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί και να απολαμβάνει μία βόλτα στα σοκάκια του νησιού μαζί με τις κόρες του και τη σύζυγό του, Μισέλ Ομπάμα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα