ΕΦΕ: Καταγγελία των φωτορεπόρτερ για τραμπουκισμούς έξω από το σπίτι του Μιχαλολιάκου

ΕΦΕ: Καταγγελία των φωτορεπόρτερ για τραμπουκισμούς έξω από το σπίτι του Μιχαλολιάκου

"Μπράβοι με καλυμμένα πρόσωπα έσπασαν κάμερες. Στον χώρο υπήρχαν αστυνομικοί της ασφάλειας από τους οποίους δεν υπήρξε καμία αντίδραση", αναφέρεται στην καταγγελία.

Τραμπουκισμούς και επίθεση από μπράβους με καλυμμένα πρόσωπα καταγγέλλει η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ) έξω από το σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει πως “για πολλοστή φορά σήμερα μέλη της ΕΦΕ έγιναν στόχος τραμπουκισμού. Για πολλοστή φορά το συμβάν έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια αστυνομικών. Για πολλοστή φορά οι αστυνομικοί δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον και δεν προχώρησαν σε καμία κίνηση για την προστασία των εργαζομένων της ενημέρωσης.

Μπράβοι με καλυμμένα πρόσωπα έσπασαν κάμερες και έκοψαν καλώδια από φορητό wifi router συναδέλφων. Ανενόχλητοι απείλησαν, προπηλάκισαν, χτύπησαν ανθρώπους, έσπασαν εξοπλισμό και έβρισαν, έξω από την κατοικία του καταδικασμένου από το Εφετείο Νικόλαου Μιχαλολιάκου”.

Μάλιστα, η ΕΦΕ επιρρίπτει ευθύνες και στην παθητική στάση της αστυνομίας, αναφέροντας: “Στον χώρο υπήρχαν αστυνομικοί της ασφάλειας από τους οποίους δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Ένας συνάδελφος κάλεσε την άμεση δράση, με αποτέλεσμα οι δράστες να φύγουν ανενόχλητοι, πριν φτάσουν οι δυο μηχανές με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Η «προστασία του πολίτη» ή η «προστασία της ελευθερίας του τύπου»; Έννοιες άγνωστες. Θέλουμε με την παρούσα να εκφράσουμε την έντονη αγανάκτηση μας! Καταγγέλλουμε για άλλη μια φορά την προκλητικά παθητική στάση της ελληνικής αστυνομίας. Σήμερα οι δράστες έσπασαν φωτογραφικ;o εξοπλισμό και προπηλάκισαν συναδέλφους. Στο μέλλον τι;”.

Να σημειωθεί πως το news247.gr, είχε μεταφέρει τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν έξω από το σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου το απόγευμα της Πέμπτης, μετά την απόρριψη του αιτήματος για αναστολή των ποινών, τόσο του ίδιου όσο και των υπόλοιπων διευθυντικών μελών της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Περίπου 7-8 άτομα με κουκούλες και κρυμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους φώναζαν συνθήματα υπέρ της εγκληματικής οργάνωσης και τραμπούκιζαν τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο. Συγκεκριμένα, προσπάθησαν να τους απωθήσουν για να μην πλησιάσουν στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο αρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης, εκτοξεύοντας ταυτόχρονα απειλές, ενώ χτύπησαν ελαφρά και έναν φωτογράφο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα