Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας, Θάνος Τάτσης

Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας, Θάνος Τάτσης
facebook

Στα 47 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Θάνος Τάτσης μετά από καρδιακό επεισόδιο. Το αντίο του Κώστα Μπακογιάννη για τον άδικο χαμό του Διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας. Θλίψη στο Δήμο Αθηναίων.

Σε ηλικία 47 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας, Θάνος Τάτσης, μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Ο 47χρονος εκλιπών υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων, με τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Πολυμερόπουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο να εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε την θλίψη του για την απώλεια του Θάνου Τάτση:

“Ένας νέος άνθρωπος, ο Θάνος Τάτσης, Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας, έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά, προδομένος από την καρδιά του. Ακούραστος, αφοσιωμένος στη δουλειά του και, πάνω απ´όλα, πάντα χαμογελαστός. Η οικογένεια του δήμου Αθηναίων πενθεί. Να είναι δυνατοί οι άνθρωποί σου για να αντέξουν τον πόνο της απώλειάς σου. Αντίο Αρχηγέ”.

Για την απώλειά του ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων, αναφέρει:

“Έφυγε  σήμερα από τη ζωή, ο συνάδελφος Θάνος Τάτσης ,  Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας, ο οποίος παλαιότερα είχε διατελέσει και μέλος του ΔΣ του ΣΕΔΑ.

Η ξαφνική απώλεια του, μόλις στα 47 του χρόνια είναι ένα μεγάλο σοκ για όλους μας. Κρίμα, πολύ κρίμα.

Ο Πρόεδρος, Βασ. Πολυμερόπουλος και το ΔΣ του ΣΕΔΑ εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό του ταξίδι και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Συλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη:

“Η ξαφνική απώλεια ενός νέου συνάνθρωπου μας, φίλου, συνεργάτη και εξαιρετικού στελέχους της Αυτοδιοίκησης, του Θάνου Τάτση, διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας Αθήνας, μας γεμίζει θλίψη και αφήνει πίσω ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος και υποδειγματικός επαγγελματίας. Διατηρώ τις καλύτερες αναμνήσεις από την συνεργασία μου μαζί του. Τον αποχαιρετώ με ειλικρινή οδύνη και εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Θάνος Τάτσης αποτέλεσε ένα στέλεχος του Δήμου Αθηναίων το οποίο με την εργατικότητα τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό του τίμησε το χώρο της Αυτοδιοίκησης. Καλό του Παράδεισο και αιωνία η μνήμη του”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα