Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ασφυκτικός ο θάνατος της 20χρονης – Τι λέει η ιατροδικαστική έκθεση

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ασφυκτικός ο θάνατος της 20χρονης – Τι λέει η ιατροδικαστική έκθεση
Ληστεια μετά φόνου στα Γλυκά Νερά Eurokinissi

Ο δράστης σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, χρησιμοποίησε τα χέρια του και ίσως κάποιο ύφασμα με τα οποία έφραξε τις αεροφόρους οδούς του θύματος.

Ασφυκτικός ο θάνατος της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά, ως αποτέλεσμα της απόφραξης των αεροφόρων οδών από τα χέρια του δράστη και ίσως κάποιο ύφασμα που παρόλα αυτά δεν βρέθηκε, είναι το αποτέλεσμα της νεκροψίας-νεκροτομής, που ολοκληρώθηκε στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το θύμα έφερε και κάποιες εκδορές από την πάλη που με τους δράστες.

Οι έρευνες των αντρών της Ασφάλειας Αττικής έχουν επικεντρωθεί στο να μπορέσουν να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών.

Από το «προφίλ» που έχουν σκιαγραφήσει οι αναλυτές του «Ανθρωποκτονιών» έχουν αντιληφθεί ότι πιθανόν πρόκειται για σεσημασμένους και σκληρούς κακοποιούς με παρελθόν σε διαρρήξεις και ληστείες σε οικίες, γι αυτό και έχουν επικεντρωθεί στο να εντοπίσουν περιπτώσεις από το παρελθόν που τυχόν ταιριάζει το «modus operandi» που ακολούθησαν ή που να έχουν πρόσφατα αποφυλακιστεί και να είχαν ιστορικό ληστειών με ανάλογη βιαιότητα.

Οι δύο εκ των τριών δραστών που εισέβαλαν στην οικία μιλούσαν καθαρά ελληνικά και ο ένας εξ αυτών πιθανόν να είπε κάποιες λέξεις σε ξένη αλλά απροσδιόριστη γλώσσα. Υπάρχει πεποίθηση ότι ενδεχομένως να υπάρχει και τέταρτος δράστης που μπορεί να έπαιξε τον ρόλο του τσιλιαδόρου έξω στον δρόμο, όμως αυτό είναι κάτι που θα προκύψει ή όχι από την συνεχιζόμενη έρευνα των Αρχών αλλά και από τα στίγματα κινητής που έχουν ζητηθεί για την ημέρα εκείνη και τις κρίσιμες εκείνες ώρες. Ο τρόπος διαφυγής τους παραμένει άγνωστος και οι αστυνομικοί αναλύουν υλικά κλειστών κυκλωμάτων με περιπτώσεις οχημάτων που μπορεί να ταιριάζουν χρονικά από την ευρύτερη περιοχή.

Το ζευγάρι ζούσε στην συγκεκριμένη μεζονέτα επί της οδού Παναγούλη 10, τα τελευταία δύο χρόνια. Πρόσφατα, προέβησαν στην αγορά ενός οικοπέδου που επιθυμούσαν να εκμεταλλευτούν. Στο σπίτι μία κοπέλα βοηθούσε στις οικιακές εργασίες εντελώς περιστασιακά και δεν είχε καθημερινή τριβή με την οικογένεια.

Οι δράστες θεωρείται σίγουρο ότι είχαν παρακολουθήσει την συγκεκριμένη μεζονέτα και είχαν κάνει κατόπτευση του χώρου, ενδεχομένως όμως να πίστευαν ότι υπήρχαν περισσότερα χρήματα από αυτά που τελικά βρήκαν και αυτό γιατί παρότι από την πρώτη στιγμή τους υπέδειξε ο σύζυγός που βρίσκονταν τα χρήματα, αυτοί επέμεναν να ζητούν και άλλα που δεν υπήρχαν και να ψάχνουν μανιωδώς το σπίτι, παρότι η 20χρονη είχε αφήσει και την τελευταία της πνοή στα χέρια τους.

Επίσης αν όντως και όπως όλα δείχνουν ήταν σεσημασμένοι οι δράστες, οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων από τα ευρήματα που έχουν αποσταλεί για ανάλυση αφού πέρα από τα νύχια των θυμάτων υπάρχει πλήθος επιφανειών που θα μπορούσαν να έχουν αφήσει γενετικά υλικά και αποτυπώματα, με την ελπίδα να υπάρχει ταυτοποίηση των δραστών.

Η κυβέρνηση επικήρυξε τους δράστες με 300.000 ευρώ

Σημειώνεται ότι με ποσό ύψους 300.000 ευρώ επικήρυξε η κυβέρνηση τους δράστες της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα