Έγκλημα στη Σαντορίνη: Ξυλοκόπησε και έκαψε τον ξενοδόχο, επειδή του χρωστούσε 200 ευρώ

Έγκλημα στη Σαντορίνη: Ξυλοκόπησε και έκαψε τον ξενοδόχο, επειδή του χρωστούσε 200 ευρώ
Τζιπ της αστυνομίας στη Σαντορίνη ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του ξενοδόχου στη Σαντορίνη. Νεαρός Αλβανός ομολόγησε και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του. Πώς για ένα μικρό χρέος έφτασε στο στυγερό έγκλημα.

Ομολόγησε ο 20χρονος Αλβανός οικοδόμος που προσήχθη το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας και συνελήφθη αρχικά για παράνομη παραμονή στη χώρα και πλέον σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του για την ανθρωποκτονία σε βάρος του 69χρονου ξενοδόχου η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Νάξου και αναμένεται η έκδοση εντάλματος για το τυπικό σκέλος πλέον της σύλληψής του.

Οι αστυνομικοί της τοπικής Αρχής λειτούργησαν αστραπιαία και μαζί με την βοήθεια που δέχτηκαν από κλιμάκιο Εγκληματολογικών Ερευνών και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που μετέβησαν στην Σαντορίνη, κατάφεραν σύντομα να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το υλικό κλειστού κυκλώματος από την γειτονιά που κατέγραψε την παρουσία του νεαρού στην περιοχή τις επίμαχες ώρες.

Ο 20χρονος οικοδόμος είχε εργαστεί για το θύμα και του είχε πραγματοποιήσει κάποιες εργασίες πριν αρκετό καιρό, για τις οποίες του χρωστούσε 200 ευρώ ο ξενοδόχος και δεν του τα έδινε επί περίπου έναν χρόνο. Ο 20χρονος φαίνεται να πήγε και να τα ζητούσε επίμονα και στο τέλος σε μία τέτοια συνάντηση στο ξενοδοχείο του θύματος, η μία κουβέντα έφερε την άλλη, δράστης και θύμα συνεπλάκησαν και ο 20χρονος τον ξυλοκόπησε όπως ομολόγησε, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του το θύμα.

Έτσι εξηγήθηκαν και οι κηλίδες αίματος στην ρεσεψιόν. Μάλιστα, το μοιραίο χτύπημα του το κατάφερε με έναν λοστό που βρήκε εκεί. Ο 20χρονος παρέμεινε στον χώρο για αρκετές ώρες μέχρι τα ξημερώματα, για να καθαρίσει τις επιφάνειες που είχε ακουμπίσει, εκτός απο τα σημεία που είχε στάξει αίμα. Στη συνέχεια, τον περιέλουσε με βότκα και έβαλε φωτιά στη σορό του με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.

Σημειώνεται, ότι ο δράστης δεν είχε αυστηρά οικονομικό κίνητρο γιατί πολύ απλά δεν αφαίρεσε ούτε το ρολόι αξίας του θύματος, ούτε το χρηματοκιβώτιο που ήταν στον χώρο, ούτε αφαίρεσε οτιδήποτε άλλο αξίας. Το κίνητρο προκλήθηκε από την οικονομική διαφορά που είχε με το θύμα που στο τέλος κατέληξε προσωπικό. Τον λοστό που χρησιμοποίησε, το μπουκάλι της βότκας κλπ. τα πέταξε όλα στην Καλντέρα και μάλιστα έγινε επιχείρηση από την Πυροσβεστική για την ανάκτησή τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα