Εικόνες καταστροφής: Πλημμύρισε και πάλι το νοσοκομείο Βόλου

Διαβάζεται σε 1'
Το πλημμυρισμένο νοσοκομείο Βόλου
Το πλημμυρισμένο νοσοκομείο Βόλου magnesianews.gr

Χάος και αγωνία επικρατεί στον Βόλο, ο οποίος δοκιμάζεται ξανά από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα. Πλημμύρισε το “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο.

Στο έλεος της κακοκαιρίας Elias η πόλη του Βόλου, οι κάτοικοι του οποίου περνούν εφιαλτικές στιγμές και ώρες αγωνίας, ενώ εκατοντάδες είναι οι εγκλωβισμένοι, με την Πυροσβεστική να έχει λάβει 800 κλήσεις για παροχή βοήθειας στην ευρύτερη περιοχή.

Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί ξανά σε ποτάμια, σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει και ορμητικοί χείμαρροι καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους, με τις προβλέψεις να είναι δυσοίωνες καθώς η έντονη βροχόπτωση θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα έως το πρωί με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Την ίδια στιγμή πρωτοφανείς εικόνες από το νοσοκομείο Βόλου κάνουν για ακόμη μια φορά τον γύρο του διαδικτύου, αποτυπώνοντας το μέγεθος της καταστροφής.

Στα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα φαίνονται πλημμυρισμένοι διάδρομοι και αίθουσες του “Αχιλλοπούλειου” Νοσοκομείου, και μάλιστα λίγες εβδομάδες αφότου είχε πλημμυρίσει η πτέρυγα για τις χημειοθεραπείες από την κακοκαιρία Daniel.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, μέχρι στιγμής έχουν πλημμυρίσει το υπόγειο αλλά και η τραπεζαρία του νοσηλευτικού ιδρύματος.

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα