Ειρήνη Σκλήβα: Δύσκολες ώρες για την πρώην Μις Κόσμος – Έφυγε από το σπίτι της λόγω της φωτιάς

Ειρήνη Σκλήβα: Δύσκολες ώρες για την πρώην Μις Κόσμος – Έφυγε από το σπίτι της λόγω της φωτιάς
Η Ειρήνη Σκλήβα EUROKINISSI

Η Μις Κόσμος 1996 και η οικογένειά της αναγκάστηκαν να φύγουν από το σπίτι τους στο Αλεποχώρι, καθώς πλησίαζε επικίνδυνα η μεγάλη φωτιά της Κορινθίας.

Δύσκολες ώρες πέρασε η Ειρήνη Σκλήβα, καθώς το σπίτι της οικογένειάς της στο Αλεποχώρι έτυχε να βρεθεί στην πορεία της μεγάλης φωτιάς της Κορινθίας. Η Μις Κόσμος 1996 και η οικογένειά της αναγκάστηκαν να φύγουν άρον άρον από το σπίτι τους, αφού οι φλόγες πλησίαζαν επικίνδυνα.

“Ευχαριστώ όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν και μας ευχήθηκαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περάσαμε φίλους, γνωστούς και αγνώστους. Ήταν για μένα πολύ συγκινητικό όλο αυτό . Τόσο ενδιαφέρον. Τόση αγάπη. Συγνώμη σε όσους δεν έχω απαντήσει ακόμη … ( χθεσινή φωτό φεύγοντας από το σπίτι μας)» έγραψε η Ειρήνη Σκλήβα, ενώ λίγο αργότερα διευκρίνισε ότι ευτυχώς ο οικισμός που βρίσκεται το σπίτι δεν κινδύνευσε.

Δέχθηκε δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης και απάντησε κάνοντας λόγο για τεράστια καταστροφή ωστόσο ευτυχώς δεν υπήρξαν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές: “Σας ευχαριστώ όλους από ότι μαθαίνω ο οικισμός μας βγήκε αλώβητος και χωρίς ανθρώπινες απώλειες …. δόξα τον Θεό … τεράστια καταστροφή” πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα